Ύμνοι Τούρκων: «Η αναγέννηση της Γαλατασαράι»

Metrosport Team23 Σεπτεμβρίου 2024

Προελαύνει η Γαλατασαράι στο Πρωτάθλημα της Τουρκίας, έχοντας φτάσει ήδη στο «6 στα 6», με 20-5 συντελεστή γκολ και ειδικά μετά τον εκτός έδρας θρίαμβο επί της Φενέρμπαχτσε (1-3), τα τουρκικά ΜΜΕ αφιερώνουν ύμνους στην ομάδα του Οκάν Μπουρούκ.

Χαρακτηριστικό είναι ένα δημοσίευμα της σελίδας «sozcu.com.tr» που μιλά για «αναγέννηση» της πρωταθλήτριας Τουρκίας.

Ο συντάκτης του σχετικού άρθρου, Μεσούτ Γιλντιρίμ, γράφει χαρακτηριστικά: «Η Γαλατασαράι συνεχίζει την σεζόν, που άρχισε πολύ άσχημα βιώνοντας έναν ανεμστρόβιλο, κάνοντας επίδειξη δύναμης. Από την στιγμή που ο Μπουρούκ δήλωσε «θα γυρίσουμε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις μας, η ομάδα απογειώθηκε,. Εχει πετύχει 16 γκολ στα τελευταία ματς, χωρίς να σκοράρουν ο Οσιμεν και ο Ικάρντι, και αποδεικνύει ότι είναι η «υπερδύναμη» του πρωταθλήματος.

Αναλυτικότερα, ο συντάκτης στέκεται στα 3 από τα 5 χαμένα φιλικά προετοιμασίας στην αρχή, την βαριά ήττα με 5-0 από την Μπεσίκτας στο Σούπερ Καπ και τον αποκλεισμό από την Γιουνγκ Μπόις στα πλέι οφ του Champions League που ήταν και ο μεγαλύτερος στόχος για φέτος.

Επίσης, σημειώνει τις αλλαγές στο ρόστερ, την αποχώρηση επιθετικών όπλων όπως ο Ζαχά και ο Ακτούρκογλου, αλλά και το γεγονός ότι νεοαποκτηθέντες όπως ο Γέλερτ και Σάρα δεν είχαν καλή εκκίνηση.

«Αυτή την περίοδο, η διοίκηση της ομάδας δέχθηκε μεγάλη πίεση και παράπονα από τον κόσμο και τους μεγάλους αντιπάλους της, αλλά το τεχνικό τιμ και οι παίκτες παρέμειναν με το μυαλό στο γήπεδο», προσθέτει και επισημαίνει ότι από την ώρα που ο προπονητής της «Τσιμπομ» είπε «θα επιστρέψουμε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις μας γρήγορα», η ομάδα άρχισε την απογείωσή της.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.