«Ύμνοι» των Καναδών για Αντετοκούνμπο και Ελλάδα

Metrosport Team28 Ιουλίου 2024

Η Εθνική μας ομάδα μπάσκετ ηττήθηκε στην πρεμιέρα του τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων όμως έβγαλε το... λάδι στους Καναδούς, κάτι που αναγνώρισαν και οι ίδιοι με τον τρόπο τους μετά το παιχνίδι. Σε δηλώσεις τους εξύμνησαν την ελληνική ομάδα και βέβαια τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Αρ Τζέι Μπάρετ παραδέχτηκε: «Η αντιμετώπιση του Γιάννη δεν είναι εύκολη αποστολή. Ο Μπρουκς, ο Ντορτ, ο Πάουερ, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Τον πιέσαμε σε όλο το παιχνίδι, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολη δουλειά. Όμως ήταν όλη η ομάδα που προσπάθησε, αυτό κάναμε και γι’ αυτό κάναμε τη δουλειά απέναντι στην Ελλάδα».

Ο Ντίλον Μπρουκς είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για το παιχνίδι: ««Αγωνίστηκαν δύο μεγάλες ομάδες. Είδαμε στο παιχνίδι ότι παλέψαμε σκληρά. Κυνηγήσαμε από την πρώτη στιγμή τη νίκη. Η Ελλάδα είναι μία σκληρή ομάδα, έβρισκε πάντα τρόπο να επιστρέψει στο παιχνίδι. Το σημαντικότερο είναι ότι κερδίσαμε».

Όσο για τις εντυπώσεις που του άφησε η εθνική μας: «Είναι μεγάλη ομάδα. Εχει πάρα πολλές δυνατότητες. Ο Giannis είναι σπουδαίος παίκτης. Εχει τεράστιες δυνατότητες και μπορεί να σηκώσει πάνω του όλη την ομάδα. Είναι από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.