«Ύμνοι» Μιλενκόνσκι για Κοκκινάκη: «Είναι ο καλύτερος λίμπερο που έχει υπάρξει ποτέ στην Ελλάδα»

Metrosport Team03 Σεπτεμβρίου 2024

Ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, Γιόσκο Μιλενκόνσκι, μίλησε στο Metropolis 95.5, αναλύοντας το φετινό ρόστερ του Δικεφάλου.

«Είμαι χαρούμενος που ξεκινάει η χρονιά. Φέτος η ομάδα έχει ανταγωνιστικό σύνολο. Είναι η πρώτη φορά που έχουμε δέκα νέα πρόσωπα, αλλά είναι παίκτες που μπορούν να ακολουθήσουν το δικό μου πρόγραμμα τακτικής. Είναι υψηλού επιπέδου» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ο Βέσελ Κέμινκ, ο πασαδόρος, είναι παίκτης με πολλές παραστάσεις και θα είναι ένας από τους κορυφαίους στη θέση του στο πρωτάθλημα. Ο Λεονάρντο Νασιμέντο έχει παίξει στις καλύτερες ομάδες της Βραζιλίας και στη Γαλλία, στη Μονπελιέ. Είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης με καλή επίθεση και καλά στοιχεία στην υποδοχή και, επίσης, καλό σερβίς.

Ο παίκτης που δεν γνωρίζουμε καλά είναι ο Ιβάνκοβιτς. Είναι ακραίος και έχει μεγαλύτερο κίνητρο απ' όλους. Είναι πολύ καλός υποδοχέας, ειδικά στο φλοτ σέρβις και είναι η ευκαιρία του να αποδείξει τι αξίζει. Ο Ρώσος κεντρικός, ο Λομπιζένκο, ήταν σε μία από τις μεγαλύτερες ρωσικές ομάδες και θα μας βοηθήσει σε επίθεση και μπλοκ. 

Ο Κοκκινάκης, τι να πω, είναι ο καλύτερος λίμπερο στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο κορυφαίος που έχει υπάρξει ποτέ. Είμαι, επίσης, χαρούμενος γιατί είδα τον Δημήτρη Μούχλια να έχει πολύ καλή απόδοση στον αγώνα της Εθνικής.

Πρέπει να μιλήσουμε και για τον Τακουρίδη. Έχει κατακτήσει σχεδόν σε όλους τους τίτλους με τον ΠΑΟΚ, είναι ο αρχηγός και θα μας βοηθήσει τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων. Είναι ηγέτης».

Τέλος, ανέφερε: «Ο Αχιλλέας Μπάσης, ο κεντρικός, ήρθε σε ένα μεγάλο κλαμπ από τον Μίλωνα. Υπάρχουν προσδοκίες από αυτόν. Ο Σταύρος Μούχλιας είναι μόλις 16 χρονών και έπαιξε με την εθνική ομάδα ως διαγώνιος. Θα χρειαστεί τώρα λίγο χρόνο για να επανέλθει στη φυσική του θέση. Είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Είναι, ακόμη, ο Σαλταφερίδης, ο Βασίλης Μούχλιας και ο Άγγελος Στεφανίδης. Είμαι χαρούμενος που θα ακολουθήσουν όλα αυτά τα παιδιά την προετοιμασία».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.