ΥΛΤΕΞ ΛΥΚΟΙ: Μεταγραφές και ανανεώσεις συνεργασίας

Χρήστος Λιάπης13 Σεπτεμβρίου 2024


ΟΙ ΥΛΤΕΞ Λύκοι ενίσχυσαν το ρόστερ τους ενόψει του νέου Πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Νέα πρόσωπα είναι οι Αγγελος Καρατζάς από την Κ19 του Ηρακλή, Νίκος Κουτσογιαννόπουλος πλάγιος αμυντικός που έχει παίξει σε Αστέρια, ακαδημία Μαραθώνα, Μπέμπηδες, 2. Δημ. Γκόλτσιος αμυντικός μέσος που αγωνιζόταν μέχρι τα 15 του χρόνια στον ΠΑΟΚ ενώ από την Κ15 έως και την Κ20 ήταν στον Άρη Θεσσαλονίκης. 

Μετέπειτα κατά σειρά αγωνίστηκε σε Εθνικό Σοχού, Καλλικράτεια, ΑΟ Καρδίας και τελευταία του ομάδα ήταν η Νίκη Ευκαρπίας, 3. Ματέο Μούκα αμυντικός που ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα του Μελιτέα, ενώ πέρασε για 4 χρόνια από τις ακαδημίες του Άρη Θεσσαλονίκης. Αγωνίστηκε για 3 χρόνια στον Ποσειδώνα Καλαμαριάς και 2 στην ομάδα του Μαραθώνα Καλαμαριάς, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν ο Αγροτικός Αστέρας, 4. Αναστάσης Καρατζάς επιθετικός από τις ακαδημίες του Ηρακλή (Κ15), 5. Παναγιώτης Αξινιάρης 24χρονος αμυντικός που έχει αγωνιστεί το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στον Άρη Θεσσαλονίκης. 

Τη σεζόν 2019-2020 αγωνίστηκε με τη φανέλα της Κοζάνη FC με την οποία προβιβάστηκε στη Γ’ Εθνική μετέπειτα με τον Θερμαϊκό Θέρμης ενώ πέρυσι μετά τους ΥΛΤΕΞ Λύκους, αγωνίστηκε και στον Εθνικό Πυλαίας, 6. Χρήστος Χόνδρος επιτελικός μέσος, που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Οδυσσέα Κορδελιού, Κιλκισιακό, Θερμαϊκό Θέρμης, Παύλο Μελά, Ηρακλή Θερμαϊκού, Ποσειδώνα Καλαμαριάς και Καλλιθέα Παναγίας Φανερωμένης.




Ανανεώσεις συνεργασίας

Ανανεώθηκε η συνεργασία με τους εξής ποδοσφαιριστές: Τσακαλίδης Λ., Κονδύλης, Κουτουνίδης, Βαΐτσας, Τσακνάκης, Αμπαρτσουμιάν, Kυρ Τσιουλιάης, Γ. Μαλανδρής, Βασ. Χαραλαμπίδης, Στέλ. Ντούγκας, Χρ. Μπιτζιλής, Ανδρ. Τζόγκας, Ι. Θάνος, Αλεξ. Κυρτζόγλου

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.