Υφέρπουσα προσπάθεια υπονόμευσης του Ιβάν Σαββίδη

Αρις Νικολάκης01 Ιουλίου 2023

Μην τρελαθούνε κιόλας. Που… Μεταξύ μας… Είναι ήδη πολύ τρελαμένοι. Τους τρέλανε το «μηδέν από μηδέν, μηδέν» στα μεταγραφικά αλλά… Να έχουν λόγο και δη, διαμαρτυρόμενων ο Ραζβάν Λουτσέσκου κι ο Ζοσέ Μπότο επειδή δεν ολοκληρώθηκε μία (αριθμός: !) μεταγραφή… Ε, δεν το ανέχονται οι φίλοι του «δικέφαλου». Δε το χωρά ο νους τους.

Για να είμαστε κι ειλικρινείς αλλά κι ακριβείς βέβαια, μήτε ο Ρουμάνος, μήτε ο Πορτογάλος προσωπικά άρθρωσαν ανάλογη κουβέντα. Αντίθετα σιωπούν και δρουν. Κατά την περιρρέουσα ατμόσφαιρα όμως, φέρονται να διαμαρτύρονται για μη ολοκληρωμένες μεταγραφές. Απίστευτο μεν. Αληθινό, δε. Το κακό. Το χειρότερο; Βλάπτει σοβαρά την υγεία του ΠΑΟΚ.

Έτσι η αλλιώς πάντως, αυτά τα περί «σαφούς εξ αρχής θέσης για τις αγωνιστικές ανάγκες» και τα περί «αναμονής τεσσάρων-πέντε βασικών παικτών» από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, δεν είναι ωφέλιμα για τον ΠΑΟΚ. Ποιος είναι και σε ποιον κάνει τη παραγγελιά ο προπονητής του ΠΑΟΚ; Αυτή διαφημίζεται καιρό τώρα. Αυτή… ίπταται καιρό τώρα στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Σα να αποτελεί την ασπίδα του Ρουμάνου προπονητή. Τη θέλει, δεν τη θέλει. Του αρέσει, δεν του αρέσει… Σαν ασπίδα φαντάζει αυτή η παραγγελιά του.

Αναφέροντας για πολλοστή φορά, πως δημόσια μήτε ο προπονητής μήτε ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ άρθρωσαν κουβέντα…ιντριγκαδόρικη, θεωρούμε πως αμφότεροι δεν δικαιούνται, δια να ομιλούν. Είναι αμφότεροι υπεύθυνοι κι υπόλογοι για εδώ (χαρακτηρίστε εσείς την κατάσταση του …) όπου έχει φθάσει ο ΠΑΟΚ! Δίχως μάλιστα, να έχουν - έστω και τυπικά – ζητήσει συγνώμη από τον κόσμο του για τα εξ αιτίας τους, χάλια του ΠΑΟΚ…

Καλώς ή κακώς για τον καθένα, αυτοί έχουν την αμέριστη εμπιστοσύνη του Ιβάν Σαββίδη. Ως εκ τούτου δε γεννάται θέμα στήριξης τους η μη αλλά… Από αυτό, την στήριξη τους δηλαδή, μέχρι αυτοί να φέρονται , πως διαμαρτύρονται - έστω κι εν αγνοία τους κι έστω εν αντιθέσει τους– επειδή αυτοί βρίσκουν παίκτες. Κι ο Ιβάν Σαββίδης δεν ολοκληρώνει τη μεταγραφή τους… Ε, υπάρχει απόσταση.

Ραζβάν Λουτσέσκου και Ζοσέ Μπότο λοιπόν, οφείλουν, για να καταλήξουμε στο «δια ταύτα», να πάρουν σαφείς θέσεις δημόσια. Μετά τις θέσεις του Κυριάκου Κυριάκου ως εκφραστή της διοίκησης, οι θέσεις του Ρουμάνου και του Πορτογάλου να βάλουν πράγματα στη θέση τους. Θα καταπολεμήσουν και την έλλειψη πληροφόρησης και το περίσσευμα παραπληροφόρησης … Κύματα των οποίων, κτυπούν μανιασμένα πανταχόθεν την Οικογένεια τού ΠΑΟΚ.

Σαν κι αυτά, τα …φρικώδη τα οποία θέλουν: Τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει κάνει παραγγελιά παικτών….Τον Ζοσέ Μπότο να φέρνει καραβιά παικτών στην Τούμπα… Και τον Ιβάν Σαββίδη να μην τους ανοίγει τις πόρτες της! Έλεος. Όχι άλλο κάρβουνο!

Φυσικά κι είναι μία ώρα δύσκολη για την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Με αναγνωρισμένες και δεδομένες τις ευθύνες για τις δυσκολίες της. Η υφέρπουσα προσπάθεια ( είτε εκούσιας, είτε ακούσιας…) υπονόμευσης του Ιβάν Σαββίδη εξυπηρετεί (είτε το θέλουν, είτε δεν το θέλουν, όσοι την καταβάλουν ) εμφανέστατο στόχο μη φίλων (sic) του ΠΑΟΚ.

Δεν αρκεί η Οικογένεια του ΠΑΟΚ να περιφρουρήσει εαυτούς κι αλλήλους. Ήτοι, Ιβάν Σαββίδη, κόσμο κι ομάδα. Δεν αρκεί να περιχαρακώσει τα κεκτημένα της. Δεν αρκεί, να αμυνθεί των καλών καγαθών συμφερόντων της. Η Οικογένεια του ΠΑΟΚ οφείλει, να αντεπιτεθεί! Και να καταφέρει καίριο πλήγμα στην υφέρπουσα προσπάθεια υπονόμευσης (με ορμητήρια εκτός τειχών Τούμπας…) του Ιβάν Σαββίδη. Διαφωνείτε;

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.