Ξυλοδαρμός στη Γλυφάδα: Πόλεμος στο TikTok για τις ανήλικες δράστιδες

Metrosport Team29 Σεπτεμβρίου 2024

Διαδικτυακός «πόλεμος» έχει ανοίξει με αφορμή τον βάναυσο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα, που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο, με ανήλικους χρήστες να δηλώνουν ότι έχουν εντοπίσει τα προφίλ των παιδιών που συμμετείχαν στο άγριο περιστατικό.

Δεν είναι λίγες οι αναρτήσεις και τα σχόλια που καταδεικνύουν τους δράστες της επίθεσης σε βάρος της 14χρονης, με τους χρήστες πλατφορμών όπως το TikTok να κάνουν έκκληση για μαζικό «μπλοκ» στις ανήλικες ή ακόμη και να δίνουν τις διευθύνσεις τους, καλώντας το κοινό σε «λιντσάρισμα».

Την ίδια ώρα αποτροπιασμό προκαλούν τα ηχητικά ντοκουμέντα που έρχονται στο φως της δημοσιότητας και αφορούν τα όσα έλεγε η μία εκ των δραστών σε ομαδική συνομιλία στο Messenger.

«Θα πάμε να τη δείρουμε, να πεθάνει. Να πείτε συλλυπητήρια στους γονείς της από τώρα γιατί θα είναι πολύ αργά. Περιμένετε την κηδεία της, έχει ήδη πεθάνει», ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά η ανήλικη δράστης.

@eletheria_.aa #14glufada #izampela @izabellla.l #fy #viral #mpesfypgamw #fyyyyyyyyyyy #grecee #glufada #14stinglufada ♬ original sound - ._.

Κατά πληροφορίες, η 16χρονη που έχει ταυτοποιηθεί ως το πρόσωπο που κατέφερε τα βιαιότερα χτυπήματα στην 14χρονη, δεν έχει ακόμη δώσει εξηγήσεις στις Αρχές, με τις καταθέσεις των εμπλεκομένων να συνεχίζονται μέχρι σήμερα. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.