Ξεσπούν τα ΣΥΡΙΖΟτρολ κατά του Τσίπρα - «Πού βρήκαν τα 2,5 εκατ. ευρώ;»

Metrosport Team10 Ιουλίου 2024

Νέα επίθεση κατά του πρώην πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσαν τα ΣΥΡΙΖΟτρολ, εμπλέκοντας όλο το σύστημα της Κουμουνδούρου.

Λίγη ώρα μετά τις δηλώσεις της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Βούλας Κεχαγιά, για τα μαύρα ταμεία, τα οποία δεν επιβεβαιώνεται ότι υπήρχαν στα ταμεία του κόμματος χρήστες του Χ (Twitter) ξέσπασαν κατά του πρώην πρωθυπουργού, αφήνοντας αιχμές για τα επιπλέον 2,5 εκατομμύρια που εντοπίστηκαν στο κόμμα.

Μάλιστα, η γνωστή δημοσιογράφος προσπάθησε να ερμηνεύσει τη φράση του Στέφανου Κασσελάκη ότι δεν έχει βρει «χρήματα που δίνονταν σε τρολ. Στον ΣΥΡΙΖΑ που ηγούμαι εγώ δεν υπάρχουν κονδύλια που πάνε σε τρολ».

Σε συνέχεια του σήριαλ για τα περιβόητα τρολ του διαδικτύου, ο χρήστης «Πεν Νταλαούρα» που υποστηρίζει τον Στέφανο Κασσελάκη επικαλείται πληροφορίες που μεταδόθηκαν σε τηλεοπτική εκπομπή του Mega και αναφέρουν ότι έχουν ξοδευτεί από τον ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές του 2023, 2,5 εκατομμύρια επιπλέον της κρατικής χρηματοδότησης.

«Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Χριστίνας Κοραή από «πηγές» Κουμουνδούρου, προκύπτει ότι, στις εθνικές εκλογές του 2023, ξοδεύτηκαν 2,5 εκατομμύρια ευρώ επιπλέον της κρατικής επιχορήγησης.Δημιουργείται λοιπόν το ερώτημα, από που προήλθαν αυτά τα επιπλέον 2,5 εκατομμύρια.» αναφέρει στην ανάρτησή της η «Πεν Νταλαούρα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.