Πιο συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Ταχτσίδης ξέσπασε σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, για τα στιγμιότυπα με τη νέα του σύντροφο, που είδαν το φως της δημοσιότητας. Σε story που δημοσίευσε, αναφέρει: «Μιλάμε εκεί στην Ελλάδα τελικά είστε και πολύ μα*****. Δεν έχετε με τι άλλο να ασχοληθείτε και κοιτάτε τη ζωή μου. Υπάρχουν πιο σοβαρά θέματα από το ποιά γα**** εγώ ή όχι. Άντε μπ**** όλοι σας, βρωμιάρηδες. Μια ζωή τα ίδια».

Η δημοσίευσή του σχολιάστηκε από την Κατερίνα Καινούργιου, με την παρουσιάστρια να λέει: «Είπε κάτι τέτοιο για μία κοπέλα; Είναι ανοιχτό το το προφίλ του;», με τη Ζέτα Θεοδωροπούλου που ήταν σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή, να αναφέρει: «Δεν ξέρω. Εμένα με έχει μπλοκαρισμένη από την 25η Μαρτίου, που ήρθε εδώ στην Ελλάδα με την Ρουμάνα».
Στη συνέχεια, ζήτησε συγγνώμη για την έκφραση που χρησιμοποίησε και τόνισε πως δεν έχει δει το νέο του story. Ξεκαθάρισε μάλιστα, πως αυτό που την ενδιαφέρει είναι να προστατεύσει τα παιδιά τους. «Με συγχωρείτε, δεν είναι κακό να έχει κάποιος προσωπική ζωή. Ο άνθρωπος είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει, απλά οφείλουμε να προστατεύουμε κάπως και τα παιδιά μας και την οικογένειά μας. Όσον αφορά το νέο του story, δεν έχω πρόσβαση και δεν με ενδιαφέρει να ψάχνω και να κοιτάω», εξήγησε.
Δείτε το βίντεο
ΠΗΓΗ: protothema.gr
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube