Ξέσπασμα Συρίγου κατά Κούγια: «Να σέβεται αυτούς με τους οποίους συνομιλεί» (vid)

Metrosport Team24 Σεπτεμβρίου 2024

«Δεν μπορώ να ακούω διαγγέλματα, θα πρέπει να σέβεται αυτούς με τους οποίους μιλάει», λέει ο Νίκος Συρίγος.

Για τον καβγά που είχε προ ημερών με τον Αλέξη Κούγια στο «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε σήμερα ο Νίκος Συρίγος, στον αέρα της εκπομπής «Buongiorno».

«Ακούω ότι ο θύτης γίνεται σάκος του μποξ, και οτιδήποτε άλλο έχει ειπωθεί. Ειπώθηκε 2-3 φορές “ξέρετε τι κάνει η κ. Λύτρα κάθε βράδυ στο κρεβάτι της”. Εγώ θεωρώ ότι ο πολιτισμός μίας κοινωνίας εξαρτάται από το πώς φερόμαστε στους αδύνατους. Και σε αυτή την περίπτωση είναι η Σοφία Πολυζωγοπούλου. Αυτή έγινε σάκος του μποξ.

Δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε εκφράσεις στον αέρα και να ξαναχτυπάμε το θύμα. Εγώ δεν το ανέχομαι αυτό. Είπα στον κ. Κούγια ότι στεναχωριέμαι για τα μηνύματα που περνάει αυτή η ιστορία. Ότι δηλαδή μπορείτε να πάτε την κακοποίηση μέχρι ένα σημείο, για να μην πάτε φυλακή. Εγώ αυτά δεν μπορώ να τα δεχτώ», είπε αρχικά ο Νίκος Συρίγος.

Ο Νίκος Συρίγος είπε στη συνέχεια: «Δεν συμφωνώ με τον νόμο, το λέω ξεκάθαρα. Είμαστε όλοι συμμέτοχοι σε αυτό και στην επόμενη γυναίκα που θα το πάθει. Σχολιάζεται η αντίδρασή μου, και όχι η δράση ενός ανθρώπου που βγαίνει και δε σέβεται τίποτα. Εξηγεί κάτι, αλλά εμείς δεν έχουμε δικαίωμα να ρωτήσουμε.

Σε αυτό φταίμε και εμείς γιατί προκειμένου να έχουμε τον οποιοδήποτε Κούγια στην εκπομπή, έχουμε μετατραπεί και καθόμαστε και ακούμε διαγγέλματα. Εγώ δεν μπορώ να κάθομαι και να ακούω διαγγέλματα. Όπως του μιλάμε στον πληθυντικό, πρέπει να μιλάει και αυτός και να σέβεται αυτούς που μιλάει. Το γεγονός ότι εγώ δεν είμαι ποινικολόγος και δεν έχω βγάλει τη Νομική, δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να με σέβεται».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.