«Ξέσπασμα» οπαδών Νόριτς για Τζόλη: «Δεν θα ξεπεράσω ποτέ την αδικία που του έγινε, ντροπή!»

Κώστας Πετρωτός11 Οκτωβρίου 2024

Η Εθνική ομάδα έκανε μία επική εμφάνιση και πέτυχε ένα ιστορικό διπλό στο Γουέμπλεϊ επί της Αγγλίας, έχοντας όλους τους διεθνείς σε εξαιρετική βραδιά. Τα social media κατακλύστηκαν από σχόλια των Αγγλων οπαδών που «υποκλίθηκαν» στην παρουσία των Ελλήνων διεθνών, ωστόσο, ειδικά για τον Χρήστο Τζόλη η βραδιά χαρακτηρίστηκε από ουκ ολίγα καυστικά σχόλια. Όχι σε βάρος του ίδιου, φυσικά...

Τα έκαναν σε βάρος της Νόριτς οι οπαδοί της, που δεν μπορούν ακόμη να χωνέψουν πώς το σούπερ ταλέντο που είχαν αποκτήσει τα «καναρίνια» έναντι 11,5 εκατ. ευρώ από τον ΠΑΟΚ, πέρασε αναξιοποίητο από την αγγλική ομάδα (αγωνίστηκε σε συνολικά 30 ματς, έχοντας τρία γκολ και δύο ασίστ).

Παρακολουθώντας τον 23χρονο άσο να ανεβοκατεβαίνει την αριστερή πλευρά του γηπέδου έχοντας εξαιρετική συνεργασία με έναν άλλο παίκτη της Νόριτς πριν λίγα χρόνια, τον Δημήτρη Γιαννούλη, οι οπαδοί της Νόριτς πόσταραν το ένα μετά το άλλο σχόλια στα social media.

- «Ο Τζόλης ήταν επιπέδου απόψε»

- «Σκέφτομαι τον Τζόλη κάτω από τις οδηγίες του Γιοχάνες Χοφ Θόρουπ (σ.σ. νυν προπονητής της Νόριτς)»

- «Τρελάινομαι που ορισμένοι οπαδοί ακόμη νομίζουν ότι ο Τζόλης δεν είναι παικταράς»

- «Δεν είμαι σίγουρος ότι θα ξεπεράσω ποτέ την αδικία που έγινε στον Τζόλη από την Νόριτς… Τι Ντροπή»

- «Ο δημοσιογράφος που κάνει την περιγραφή στο itv δεν έχει ιδέα πόσο δημοφιλής ήταν ο Τζόλης στην Νόριτς. Οι οπαδοί τον αγαπούσαν, αλλά η διαχείρισή του ήταν πολύ φτωχή.

-«Δεν μπορώ ακόμη να πιστέψω πόσο άσχημα συμπεριφέρθηκαν στον Τζόλη στη Νόριτς. Θυμώνω ακόμη περισσότερο, παρακολουθώντας τον να «μαγειρεύει» απόψε...

Δείτε τα χαρακτηριστικά τα σχόλια

Επίσης, άνοιξε ολόκληρη συζήτηση για την διαχείρισή του από τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκε, σχόλια έγιναν και από ρεπόρτερ της Νόριτς, όπως ο Ρομπ Μπάτλερ και ο Κρεγκ Τόμπσον, ενώ... κερασάκι ήταν τα σχόλια οπαδών άλλων ομάδων που θέλουν τον Τζόλη στους συλλόγους τους (ένας στο Σέλχαρστ Παρκ για λογαριασμό της Κρίσταλ Πάλας και ένας στην Ατλέτικο Μαδρίτης).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.