Ξέσπασε on air ο Τζουμάκας: «Ξέρω ποιος έχει την εξουσία, έχω πάει δύο φορές... φυλακή»

Metrosport Team16 Νοεμβρίου 2023

Ο Στέφανος Τζουμάκας παραχώρησε σήμερα συνέντευξη στον ΣΚΑΪ, όπου αναφέρθηκε τόσο στις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ όσο και σε μία ευρεία σειρά θεμάτων, όπως η επέτειος του Πολυτεχνείου και για το ποιος «έχει την εξουσία στη χώρα».

Ο κ. Τζουμάκας, μιλώντας ειδικότερα για την πολιτική εξουσία στη χώρα, ξέσπασε, ζητώντας από τους παρουσιαστές της εκπομπής να μην τον διακόπτουν. «Εδώ έχουμε τους ιδιοκτήτες της χώρας, που συναντήθηκαν και με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Δεν αναφέρομαι στον Κασσελάκη, είναι η τελευταία τρύπα της φλογέρας. Κουβέντιασαν μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά τη δολοφονία που έγινε έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ».

«Είναι ιδιοκτήτες, οι καναλάρχες, αυτοί που έχουν τις ομάδες και ελέγχουν τον πόπολο. Όχι θα το λέω, γιατί ξέρω ποιος έχει την εξουσία στη χώρα, τελεία. Γιατί έχω πάει τρεις φορές στρατοδικείο και δύο φορές φυλακή, δεν είναι προσωπικό ζήτημα. Την εξουσία θα πρέπει να την έχει η πολιτική ηγεσία» σημείωσε ο Στέφανος Τζουμάκας, πρώην στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Στέφανος Τζουμάκας: Ο διάλογος με τους παρουσιαστές

Άκης Παυλόπουλος: Εσάς, όταν σας έστελναν στη Βουλή, τα αφεντικά της χώρας σας έστελναν;

Στέφανος Τζουμάκας: Όχι, ο ελληνικός λαός. Ακούστε κάτι, τα αφεντικά πέταγαν έξω όποιον δεν ήταν μαζί τους, όποιον δεν αγόραζαν. Μην με διακόπτετε, τα αφεντικά, όταν ήμουν στη Βουλή, είχαν αγορασμένη τη μισή Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ.

Δημήτρης Οικονόμου: Και γιατί καθόσασταν

Στέφανος Τζουμάκας: Και τότε τα είπα, και έφυγα. Αφήστε αυτά τα δεξιά, δεν ήμουν από αυτούς, ήμουν απέναντι και έφυγα. Δεν ήμουν στην εξουσία, ήμουν στην πολιτική. Μία φορά, στο υπουργείο Μεταφορών έφυγα από κυβερνητική συνεδρίαση με ξύλο.

Άκης Παυλόπουλος: Παίξατε ξύλο;

Στέφανος Τζουμάκας: Όρμησαν πάνω μου γιατί δεν υποστήριζα συμφέροντα της ανατολικής Γερμανίας. Με απέλυσε ο Παπανδρέου από το ραδιόφωνο στις 07:30 το πρωί σαν αναπληρωτή υπουργό Παιδείας, γιατί κατήγγειλα μία συμμορία στελεχών του ΠΑΣΟΚ γιατί έκλεβε τις κάρτες της ΓΣΕΕ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.