Ξέσπασε ο Βασάλος μετά την αποχώρησή του από το Survivor: «Φοβηθήκατε μη σας πάρω τη δουλειά;» (vid)

Metrosport Team26 Μαΐου 2023

Αποφασισμένος να μιλήσει για όλους και για όλα εμφανίστηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος ενημερώθηκε για όσα έλεγαν συμπαίκτες και εκπομπές όσο ήταν στο Survivor.

Στην Ελλάδα βρίσκεται πλέον ο Κωνσταντίνος Βασάλος μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star. Ο personal trainer ενημερώθηκε σχετικά με τα όσα είχαν ειπωθεί γι αυτόν το διάστημα που βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο και με μια ανάρτηση... απασφάλισε.

Μάλιστα, τόνισε ότι έρχεται μια ωραία εβδομάδα στην οποία θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε σε «πικραμένους παίκτες» και «καλοπροαίρετους δημοσιογράφους».

Αναλυτικά όσα είπε στο Instagram: «Σοβάρεψαν τα πράγματα τώρα. Λοιπόν έχω ακούσει και έχω διαβάσει ό,τι μπούρδα υπάρχει από κάτι πικραμένους παίκτες, που δεν τους άρεσε μάλλον η αλήθεια. Όχι παιδιά συγγνώμη, έτσι είναι τα πράγματα, θα την λέω την αλήθεια, σας αρέσει ή δεν σας αρέσει.

Έχουμε και τους καλοπροαίρετους δημοσιογράφους, κάτι καλά παιδιά που έβγαιναν και μιλούσαν για μένα, χωρίς να είμαι εδώ και να μπορέσω να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, αν όντως έχουν γίνει. Κάποιες άλλες ωραίες παραπληροφορήσεις, κάτι ψέματα, κάτι χολές που ξερνάγαν προς το πρόσωπό μου. Δεν ξέρω, φοβηθήκατε μη σας πάρω τη δουλειά; Δεν έχω τέτοιο σκοπό, μη φοβάστε. Αλλά έρχεται μια πάρα πολύ ωραία εβδομάδα για εσάς και για μένα, οπότε θα τα πούμε από κοντά. Όλα καλά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.