Ξέσπασε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ: «Έλεγε πως είμαι ομοφυλόφυλος και ότι άφησα τη σύζυγό μου για πρόεδρο ομάδας»

Metrosport Team03 Ιουνίου 2024

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ μίλησε σχετικά με την αποχώρησή του από τη θέση του επικεφαλής της επιτροπής διαιτησίας της Αιγύπτου μετά τη φήμη που κυκλοφόρησε πως είναι ομοφυλόφυλος.

Ο άλλοτε πρόεδρος της κεντρικής επιτροπής διαιτησίας της Super League, ανέλαβε τον ρόλο του, τον Αύγουστο του 2022 όταν του ανατέθηκε να συμβάλει στην εξέλιξη των Αιγύπτιων διαιτητών.

Ωστόσο, όπως ανέφερε ο Κλάτενμπεργκ δέχθηκε δριμεία κριτική από τον πρόεδρο της Ζάμαλεκ, Μορτάδα Μανσούρ, ο οποίος μεταξύ άλλων αβάσιμων ισχυρισμών υποστήριξε πως άφησε τη γυναίκα του για έναν πρόεδρο ομάδας.

«Αντιμετώπισα πολλές δυσκολίες στην Αίγυπτο. Αρχικά, οικονομικά προβλήματα και αντί για λίρες πληρώθηκα σε δολάρια. Επιπλέον, ο πρόεδρος της Ζάμαλεκ, Μορτάδα Μανσούρ έκανε μια δήλωση πως είμαι ομοφυλόφυλος κάτι που ήταν αρκετά προσβλητικό στην Αίγυπτο και αρκετά ασεβές - ειδικά αφού έχω οικογένεια».

Μάλιστα, πρόσθεσε πως δεν πληρώθηκε τον μισθό δύο μηνών (περίπου 32.000 ευρώ) και ανέφερε ότι ο λαός της Αιγύπτου είναι υπέροχος αλλά όταν κάποιος έχει ζήσει σε Ισπανία, Ελλάδα και Αγγλία, είναι συνηθισμένος σε μεγαλύτερη ελευθερία και λιγότερους περιορισμούς.

Ο 49χρονος παλαίμαχος ρέφερι δεν δίστασε να αποκαλύψει πως ο Μανσούρ τον κατηγορούσε για δωροδοκία, ευχαριστώντας τον κόσμο που δεν πίστεψε αυτούς τους ισχυρισμούς.

Υπενθυμίζεται, πως ο Κλάτενμπεργκ από το 2017 όταν «κρέμασε» τη σφυρίχτρα του έχει αναλάβει επικεφαλής πολλών επιτροπών διαιτησίας. Έχει δουλέψει σε Σαουδική Αραβία, Κίνα και Ελλάδα πριν αναλάβει τον ρόλο που είχε στην Αίγυπτο. 

Φέτος είχε για λίγο ρόλο συμβούλου στην Νότιγχαμ Φόρεστ, θέση από την οποία παραιτήθηκε τον προηγούμενο μήνα. Παράλληλα, συμμετέχει στην εκπομπή Gladiators του BBC.

Επιμέλεια: Γιώτα Μίχου

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.