Άρης: Ξέρει τις ανάγκες και τι χρειάζεται

Γιώργος Στράντζαλης03 Ιουνίου 2024

Ούτε στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας προέκυψε εξέλιξη όσον αφορά στην επέκταση του συμβολαίου του Χουλιάν Κουέστα. Όπως είναι γνωστό -και σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην ΠΑΕ Άρης – απομένουν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες για να επικυρωθεί η παραμονή του Ισπανού τερματοφύλακα. 

Η συμφωνία των δύο πλευρών είναι για νέο συμβόλαιο διάρκεια τριών χρόνων ακόμη και τα 24ώρα που προηγήθηκαν τακτοποιήθηκες κάποιες βασικές λεπτομέρειες που αφορούν στο συμβόλαιο, ώστε να είναι όλα έτοιμα για να πέσουν οι υπογραφές και ο Κουέστα να “δέσει” στη Θεσσαλονίκη. 

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου σήμερα θα ανακοινωθεί και επίσημα η ανανέωση καθώς τα συμβόλαια έχουν συνταχθεί, βρίσκονται στα χέρια των μάνατζερ και των δικηγόρων και λογικά μέσα στις επόμενες ώρες θα υπάρξει και η σχετική ανακοίνωση από την ΠΑΕ.

Στο μεταξύ, δημοσιεύματα στην Κόστα Ρίκα εκθειάζουν την επίδοση του Άλβαρο Σαμόρα στο φιλικό της χώρας τους με την Ουρουγουάη, στο οποίο ο εξτρέμ του Αρη αγωνίστηκε για 78 λεπτά. Είναι γεγονός -και γίνεται επίσης αναφορά -ότι ο Σαμόρα έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού και δεν θα αργήσουν να φτάσουν στην ΠΑΕ οι πρώτες επίσημες προτάσεις για τον νεαρό winger. 

Υπενθυμίζεται, ότι έχει συμβόλαιο και στον Αρη ποντάρουν πολλά στην εξέλιξή του ως παίκτη, σε σημείο που θεωρείται περιουσιακό στοιχείο για την ομάδα, κυρίως λόγω ηλικίας, οπότε όποια πρόταση κι αν έρθει πρέπει αφενός να αξιολογηθεί σωστά και αφετέρου να ικανοποιήσει οικονομικά τους Κιτρινόμαυρους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.