Ξεμούδιασμα αλλά και τεστ προόδου για τον ΠΑΟΚ

Metrosport Team03 Ιουλίου 2024

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ

Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους μετά από τρεις προπονήσεις στο Χορστ δίνει σήμερα ο ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας στις 19:00 (Live Metrosport.gr - Metropolis 95.5 - Νοvasports 2). 

Προφανώς και έχει τον χαρακτήρα ξεμουδιάσματος αφού η ομάδα μετά από δέκα μέρες προετοιμασίας θα έχει την ευκαιρία να παίξει το πρώτο φιλικό ενώ ταυτόχρονα ο Λουτσέσκου θα δει την αγωνιστική πρόοδο των ποδοσφαιριστών του και πόσο εφαρμόζουν αυτά που δούλεψαν στις προπονήσεις. Προφανώς και τα βλέμματα θα είναι πάνω στον Καμαρά αλλά και στους Τσιφτσή-Θυμιάνη τα τρία δηλαδή μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

Ο Λουτσέσκου τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα χθες δοκίμασε ενδεκάδες. Θα παρατάξει μια διαφορετική για κάθε ημίχρονο. Η πρώτη ενδεκάδα αποτελείται από τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, με τον Σάστρε στα δεξιά της άμυνας, τον Κουλιεράκη δεξί στόπερ και τον Νάσμπεργκ ως αριστερό ενώ εκεί αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Θυμιάνης που στην πρωινή προπόνηση αυτός ήταν βασικός. Στα αριστερά της άμυνας θα είναι ο Μπάμπα ενώ ο Καμαρά θα έχει δίπλα του τον Τσιγγάρα. Ο νεαρός Γκούμας θα είναι σε ρόλο δεκαριού με τον Μπράντον στην κορυφή της επίθεσης και τους Βιεϊρίνια-Τάισον στα άκρα της επίθεσης.

Στη δεύτερη ενδεκάδα ο Τσιφτσής θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τον Οτο στα δεξιά, τον Ράφα στα αριστερά και τους Εκόνγκ-Μιχαηλίδη στο κέντρο της άμυνας. Ο Σβαμπ με τον Οζντόεφ θα είναι το δίδυμο στα χαφ, ο Μουργκ πίσω από τον Σαμάτα και οι Ντεσπόντοφ-Κουαλιάτα στα άκρα της επίθεσης. Δεν συμμετείχαν στις δοκιμές οι Τσαούσης, Σμυρλής και Τσοπούρογλου.

«Γκάζια» για την άμυνα

Η προπόνηση είχε αρκετή τακτική και παρατηρήσεις από τον Λουτσέσκου. Κάποια στιγμή δεν του άρεσε η αμυντική αντίδραση όταν η επιτιθέμενη ομάδα δημιούργησε ευκαιρίες από τη γωνία της μεγάλης περιοχής: «Ετσι κακώς αντιδράσαμε και στα ματς με την Λαμία και τον Αρη και δεχθήκαμε γκολ» φώναξε ο Λουτσέσκου ζητώντας από τους παίκτες του πιο γρήγορες αντιδράσεις και αλληλοβοήθειες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.