Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ

Γιώργος Καστάνης25 Οκτωβρίου 2024

Ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε και επίσημα πως ξεκίνησε η διάθεση των ελεύθερων εισιτηρίων για την αναμέτρηση της Κυριακής με αντίπαλο τον ΟΦΗ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι από την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου στις 10:00 ξεκίνησε η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ – ΟΦΗ, για την 9η αγωνιστική Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 2024-25, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στις 21:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Μάλιστα αναφέρονται και αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων για τους ενήλικες αλλά και για τα παιδιά. Παρά το γεγονός ότι το ματς θα γίνει το βράδυ της Κυριακής στις 21:00, η αργία της επόμενης ημέρας ( Δευτέρα 28 Οκτωβρίου) δίνει την ευκαιρία σε πολλούς φιλάθλους να βρεθούν στο γήπεδο, με τα παιδιά τους, για την παρακολούθηση του αγώνα.

Όπως επισημαίνουν οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ στην ανακοίνωση:

"Δεδομένης της ισχύουσας νέας νομοθεσίας & της αποκλειστικής χρήσης του Gov.gr Wallet για την είσοδο των φιλάθλων μας στο γήπεδο και προς αποφυγή οποιουδήποτε τεχνικού προβλήματος, σας ενημερώνουμε ότι η πώληση θα σταματήσει 2 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα δηλαδή στις 27.10.2024, 19:00. 

Ακόμη επισημαίνονται τα εξής:
  1. Κάθε φυσικό πρόσωπο μπορεί να έχει στην κατοχή του 1 εισιτήριο διαρκείας/εισιτήριο μεμονωμένου αγώνα.
  2. Η μεταβίβαση εισιτηρίου διαρκείας θα είναι ενεργή ως επιλογή στο Gov.gr Wallet μέχρι και 6 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.
  3. Τα παιδιά δεν εισέρχονται δωρεάν & θα πρέπει να κατέχουν κανονικά είτε εισιτήριο διαρκείας είτε εισιτήριο μεμονωμένου αγώνα καθώς επίσης και να συνοδεύονται από ενήλικο φίλαθλο. Για την είσοδο των παιδιών στο γήπεδο, ο ενήλικας συνοδός θα πρέπει να κατέχει απαραίτητα οποιοδήποτε επίσημο δημόσιο έγγραφο ταυτοποίησης του παιδιού γιατί θα διενεργηθούν έλεγχοι ταυτοπροσωπίας. Τα παιδικά μεμονωμένα εισιτήρια έχουν ηλιακό όριο τα 12 έτη, διατίθενται μόνο στις θύρες 1-2-3-5-6-8 & ο αριθμός τους είναι περιορισμένος.
  4. Στις ηλεκτρονικές αγορές υπάρχει ο περιορισμός των 5 εισιτηρίων ανά λογαριασμό.
Οι τιμές των εισιτηρίων σε κάθε θύρα είναι οι ακόλουθες:
ΘύραΤιμήΠαιδικό (<12 ετών)
Σουίτα VIP (Εσωτερικές Θέσεις Σουΐτας)€150
Εξωτερικές Θέσεις VIP & VIP A €100
1€40€20
2, 3€30€15
5, 6€20€10
8€10€5

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.