Ξέφυγαν... on air Συρίγος και Κούγιας: «Να πας σε ψυχολόγο-Τα έχω κάνει πιο σωστά από σένα στη ζωή μου»

Metrosport Team21 Σεπτεμβρίου 2024

Σε...ρινγκ μετατράπηκε ένα ακόμη τηλεοπτικό παράθυρο στο οποίο φιλοξενήθηκε ο Αλέξης Κούγιας, με τα αίματα να ανάβουν πολύ γρήγορα εξαιτίας της υπόθεσης Λύτρα. Πιο συγκεκριμένα, η έντονη λεκτική διαμάχη ξεκίνησε στον αέρα της εκπομπής του MEGA, «Χαμογέλα και πάλι», μεταξύ του Αλέξη Κούγια και του Νίκου Συρίγου.

Σύμφωνα με το thestival.gr, αφορμή για να ξεσπάσει αυτή η μεγάλη κόντρα  στάθηκε η τοποθέτηση που έκανε ο Αλέξης Κούγιας για την εμφάνιση του συναδέλφου του, Απόστολου Λύτρα σε νυχτερινό μαγαζί. 

«Κ. Κούγια είπατε πριν λίγο ότι εσείς δώσατε την συμβουλή στον κ. Λύτρα να βγει και να μιλήσει. Ποιος το κάνει σίριαλ; Γιατί η άλλη πλευρά δεν έχει ανοίξει το στόμα της. Τον κυνηγάει μια κάμερα γιατί μιλάει, κ. Κούγια» υπογράμμισε αρχικά, σε έντονο ύφος, ο δημοσιογράφος και συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου στην πρωινή εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού.

Ν.Σ.: Πλάκωσε την γυναίκα του στο ξύλο, κ. Κούγια! Πλάκωσε την γυναίκα του στο ξύλο και στεναχωριέμαι γιατί δεν αντιλαμβάνεστε πόσο μεγάλη πληγή ανοίγει

Α.Κ.: Άκου να σου πω. Δεν ξέρω εσύ σε τι γειτονιά έχεις μεγαλώσει και αν πήγες στο κολλέγιο αλλά θα σου πω κάτι.

Ν.Σ.: Εγώ όχι, κ. Κούγια. Στο Χατζηκυριάκειο έχω μεγαλώσει.

Α.Κ.: Εντάξει, δεν ξέρω…

Ν.Σ.: Α, εντάξει ε; Εγκρίνετε; Με εγκρίνετε;

Α.Κ.: Άκουσε με λοιπόν.

Ν.Σ.: Σας ακούω κ. Κούγια και στεναχωριέμαι πολύ! Πάρα πολύ στεναχωριέμαι πολύ, κ. Κούγια.

Α.Κ.: Ε άμα στεναχωριέσαι να πας σε έναν ψυχολόγο. Άκουσε με, κάνε αυτά που νομίζεις και εγώ κάνω αυτά που νομίζω και να κάνουμε ταμείο στο τέλος της ζωής μας να δούμε ποιος τα έκανε σωστά. Για την ώρα μάλλον εγώ τα έχω κάνει πιο σωστά από σένα.

Ν.Σ.: Αλήθεια; Πως το κρίνετε αυτό κ. Κούγια; Πως το κρίνετε ότι τα έχετε κάνει πιο σωστά από μένα;

Α.Κ.: Σχολείο τελείωσες εσύ, σχολείο τελείωσα και γω. Αριστούχος φοιτητής ήμουν και έχω γίνει αυτό που έχω γίνει και έχω κάνει αυτά που έχω κάνει. Κοίτα και συ τι έχεις κάνει.

Ν.Σ.: Με μια διαφορά κ. Κούγια, ότι εγώ είμαι απέναντι σε κάθε άνθρωπο που κακοποιεί και δέρνει την γυναίκα του. Δεν τον αγκαλιάζω.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.