Ξέφυγαν οι οπαδοί της Σίτι: Φώναξαν εμετικά συνθήματα κατά του Μπόμπι Τσάρλτον

Metrosport Team23 Οκτωβρίου 2023

Εκτός ελέγχου βγήκαν οι οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι, αφού εξέφρασαν συνθήματα μίσους κατά του Μπόμπι Τσάρλτον κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Μπράιτον, με τους «Σίτιζενς» να εκδίδουν ανακοίνωση ζητώντας «συγγνώμη» στη Γιουνάιτεντ.

Μερίδα οπαδών της Μάντσεστερ Σίτι ακούστηκαν να τραγουδούν προσβλητικά συνθήματα για τον Τσάρλτον κατά τη διάρκεια της νίκης τους με 2-1 επί της Μπράιτον. Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τους έδειξε να τραγουδούν: «Ο Μπόμπι είναι σε κουτί (σ.σ.φέρετρο)» σε ένα διάδρομο του «Έτιχαντ».

Η Μάντσεστερ Σίτι απηύθυνε δημόσια έκκληση για οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να έχει κάποιος σχετικά με τα άτομα αυτά, ώστε να βοηθήσει στην απαγόρευσή τους στο γήπεδο και ζήτησε συγγνώμη από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

«Η Μάντσεστερ Σίτι είναι εξαιρετικά απογοητευμένη που πληροφορήθηκε αναφορές για προσβλητικά συνθήματα από έναν μικρό αριθμό ατόμων για τον Σιρ Μπόμπι Τσάρλτον σε ορισμένους από τους διαδρόμους του Έτιχαντ κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του χθεσινού αγώνα της Premier League με την Μπράιτον. Ο σύλλογος καταδικάζει τα συνθήματα αυτά με τον πιο έντονο τρόπο και ζητάει ανεπιφύλακτα συγγνώμη από την οικογένεια και τους φίλους του Σερ Μπόμπι, καθώς και από όλους όσους βρίσκονται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.