Χαραλαμπίδης: «Ο ΠΑΟΚ έχει το κίνητρο για τον τίτλο, έχει την ψυχολογία με το μέρος του»

Metrosport Team17 Μαΐου 2024

Ο έμπειρος προπονητής, Απόστολος Χαραλαμπίδης, μίλησε για το μεγάλο παιχνίδι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ, εκεί όπου ο Δικέφαλος έχει έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Θέλει τη νίκη για να κερδίσει τον τίτλο.

Ο κ. Χαραλαμπίδης είπε στην εκπομπή “Στη Σέντρα” τα εξής: 

“Το βασικό είναι να δούμε ένα ντέρμπι χωρίς παρατράγουδα. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Το κίνητρο το έχει ο ΠΑΟΚ. Με νίκη παίρνει το πρωτάθλημα. Αυτό είναι το μεγαλύτερο κίνητρο. Όρκο δεν μπορώ να πάρω. Αλλά επειδή δείχνει πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αυτό εφόσον γίνει, θα είναι μία πολύ μεγάλη επιτυχία για το ποδόσφαιρο και τη Θεσσαλονίκη. Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να προκύψει όσον αφορά το τελικό αποτέλεσμα. Όλα μπορούν να συμβούν. Οι παίκτες του, θα δώσουν κάτι παραπάνω. Θα είναι μία τεράστια επιτυχία για τον Δικέφαλο να κατακτήσει το τρόπαιο.

Και οι προπονητές παίζουν ρόλο. Είσαι προπονητής του ΠΑΟΚ, πως το πας; Πως θα εξελιχθεί το παιχνίδι; Είσαι προπονητής του Άρη; Θα το χτυπήσεις από την έναρξη;

Ο Άρης έχει και τον τελικό του Κυπέλλου. Θέλει να κερδίσει το τρόπαιο. Σε αυτό όμως το παιχνίδι, θα μετρήσει η θέληση, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Σε αυτό το παιχνίδι, απλά, παίρνεις το Πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ έχει την ψυχολογία με το μέρος του, μετά τις νίκες επί του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού”.




Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.