Ξάνθη: Τραγωδία στην άσφαλτο, τέσσερις νεκροί μετά από σύγκρουση ΙΧ με λεωφορείο (vid)

Metrosport Team16 Ιουνίου 2024

Τραγωδία σημειώθηκε στην περιοχή της Ξάνθης και πιο συγκεκριμένα έξω από τους Τοξότες, καθώς τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα.

Μετά από σύγκρουση ΙΧ αυτοκινήτου με λεωφορείο δύο άνδρες και δύο γυναίκες σκοτώθηκαν και ακόμη τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν.

Πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (16/6) έξω από τους Τοξότες Ξάνθης, στην παλαιά Εθνική Οδό Ξάνθης-Καβάλας. Λίγο μετά τις 8:00 ένα ΙΧ αυτοκίνητο έχασε τον έλεγχο και «καρφώθηκε» σε διερχόμενο λεωφορείο.

Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να χάσουν ακαριαία τη ζωή τους οι επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο. Από το τροχαίο δυστύχημα υπάρχουν 4 νεκροί και 3 ελαφρά τραυματίες. Στο δυστύχημα φέρεται να έχει εμπλακεί και ένα δεύτερο ΙΧ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις ιστοσελίδες xanthinea και fonitisxanthis, το ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούσθηκε με λεωφορείο λίγο μετά το βενζινάδικο στους Τοξότες με κατεύθυνση προς Ξάνθη. Στο σημείο του δυστυχήματος μετέβησαν άμεσα Αστυνομικές δυνάμεις και δυνάμεις της πυροσβεστικής καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως ο οδηγός του ΙΧ έχασε τον έλεγχο και το όχημα σφηνώθηκε στο λεωφορείο, με αποτέλεσμα από τη σφοδρή σύγκρουση οι επιβάτες του αυτοκινήτου να χάνουν ακαριαία τη ζωή τους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.