Ξαναμπλέκεται ο Ολυμπιακός στην υπόθεση Φορτούνη;

Metrosport Team13 Αυγούστου 2024

Ο Κώστας Φορτούνης και η ενδεχόμενη ανανέωσή του στον Ολυμπιακό ήταν μια υπόθεση που απασχόλησε για πολύ καιρό τους «ερυθρόλευκους», με τις δύο πλευρές να αποφασίζουν τελικά να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Και αυτό γιατί ο Έλληνας διεθνής προτίμησε το... μονοπάτι της Σαουδικής Αραβίας. Ωστόσο, αυτή του η επιλογή  φαίνεται πως τελικά οδηγεί σε αδιέξοδο.


Η μεταγραφή του στην Άλ Καλίτζ του Γιώργου Δώνη φαίνεται ότι χαλάει, λόγω προβλημάτων με το μπάτζετ της ομάδας της Σαουδικής Αραβίας, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εμπόδια  στην ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Αυτό το - ίσως προσωρινό- ναυάγιο έκανε πολλούς να σκεφτούν πως η πόρτα του Ολυμπιακού θα ανοίξει ξανά για τον αγαπημένο τους ποδοσφαιριστή. Κάτι το οποίο φαντάζει λίγο... δύσκολο, για δύο λόγους.

Αφενός, εκτιμάται πως στο τέλος θα βρεθεί λύση και θα τεθεί σε ισχύ η συμφωνία του παίκτη με την ομάδα από την Σαουδική Αραβία. Αφετέρου, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει όλο τον σχεδιασμό τους χωρίς τον Φορτούνη, μετά το «όχι» του παίκτη και αυτό δεν είναι εύκολο να αλλάξει τώρα.

Παρόλα αυτά, οι πολύ καλές σχέσεις Φορτούνη - Ολυμπιακού μπορεί να ανατρέψουν τα παραπάνω δεδομένα, αν και το σενάριο της επιστροφής του δεν δείχνει να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.