Ξανά ως Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ στο Χορστ

Γιώργος Ζαΐρης01 Ιουλίου 2024

Την τελευταία φορά που ο Δικέφαλος είχε έρθει στο Χορστ για προετοιμασία ήταν το καλοκαίρι του 2019. Τότε είχε έρθει ως πρωταθλητής και μάλιστα αήττητος αλλά και νταμπλούχος. 

Σήμερα στις 18:30 όταν θα γίνεται η πρώτη προπόνηση, ο Δικέφαλος θα μπει στο προπονητικό κέντρο και πάλι ως πρωταθλητής και πάλι έχοντας μια μεγάλη πρόκληση μπροστά του και δεν είναι άλλη από το να καταφέρει να βρεθεί (αυτή τη φορά) στους "32" του CHL. 

Αποστολή στο Χορστ: Γιώργος Ζαΐρης

Ξέρω πως αυτό που ενδιαφέρει τον κόσμο είναι οι μεταγραφές και η ενίσχυση της ομάδας. Δικαιολογημένα απόλυτα αλλά επιτρέψτε μου μέσα από από αυτό το πρώτο σχόλιο να σταθώ στο πώς έρχεται σήμερα ο Δικέφαλος εδώ στην Ολλανδία και πώς είχε βρεθεί στο Τέχελεν πέρσι το καλοκαίρι. Είναι ξεκάθαρο πως το ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι πιο γεμάτο σε σχέση με πέρσι.

Και το κυριότερο για μένα; Παίκτες που πέρσι δεν βρέθηκαν στην Ολλανδία ή ήρθαν καθυστερημένα, σήμερα θα είναι στην προπόνηση. Για παράδειγμα πέρσι ο Ντεσπόντοφ είχε έρθει στην ομάδα τον Σεπτέμβριο. Φέτος θα είναι εδώ. Σημαντικό επίσης πως ο Οτο έχοντας πλέον έξι μήνες στην ομάδα, θα κάνει το πρώτο του βασικό στάδιο προετοιμασίας από την αρχή. 

Ακόμη και ο Σαμάτα πέρσι δεν είχε βρεθεί στην Ολλανδία, ανεξάρτητα του αν παραμείνει στο ρόστερ ή πόσο παραμείνει. Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ θα είναι στοχευμένη, θέλει να είναι πανέτοιμος για τον πρώτο αγώνα του δεύτερου προκριματικού γύρου περιμένοντας φυσικά και αφίξεις ποδοσφαιριστών. Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο ίδιος ο Λουτσέσκου πριν από μερικές μέρες είχε τονίσει πόσο σημαντικό είναι να έχει κατά ένα μεγάλο ποσοστό όλο το ρόστερ του στην Ολλανδία από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.