Χαλκιδική: Η 8χρονη πνιγόταν και η ναυαγοσώστρια... χόρευε! (vid)

Metrosport Team29 Αυγούστου 2024

Τις πρώτες στιγμές αμέσως μετά το τραγικό περιστατικό στη Χαλκιδική, όπου η 8χρονη έχασε τη ζωή της στην πισίνα, περιγράφουν οι διάλογοι που είχαν τα μικρά παιδιά της κατασκήνωσης μέσω γνωστής εφαρμογής.

Τι συζητούσαν μεταξύ τους τα παιδιά

Τα παιδιά προσπαθούν να εξηγήσουν στα μεγαλύτερα τι συνέβη. Σύμφωνα με το STAR, ένα από τα παιδιά, μια 8χρονη, απαντά στις ερωτήσεις, όμως λίγο αργότερα τα μηνύματα διαγράφονται.

Όταν τα μεγαλύτερα παιδιά ρωτούν «Πού ήσασταν;», η απάντηση είναι: «Ήμασταν όλοι εκεί και η ομαδάρχισσα μας μέτρησε και μέτρησε το κορίτσι νομίζοντας ότι θα έβγαινε τώρα». Αυτό αποκαλύπτει το πρώτο σφάλμα της ομαδάρχισσας, η οποία μέτρησε την παρουσία του παιδιού ενώ αυτό βρισκόταν ακόμα μέσα στην πισίνα, χωρίς να βεβαιωθεί ότι είχε βγει μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά.

«Μεγάλο λάθος, το κάνουν συχνά» σχολιάζουν οι μεγαλύτεροι και ρωτούν ξανά, «όταν φύγατε από την πισίνα, το κοριτσάκι έφυγε μαζί σας; και μετά ξαναγύρισε;» Η απάντηση είναι σοκαριστική: «Όχι, ήταν στην πισίνα για 3 συνεχόμενες ώρες, ούτε ντους έκανε, ούτε έφαγε, ούτε βγήκε για να πάει στις σειρές που κάναμε για να πάμε στο σπιτάκι». Στην ερώτηση των μεγαλύτερων αν υπήρχε ναυαγοσώστης που να αντιληφθεί την κατάσταση του παιδιού, η μικρή απαντά με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Ήταν μία που ήταν λίγο ψωνάρα και χόρευε και δεν είδε πριν βγούμε ότι 3 παιδιά πηδούσαν στην πισίνα στα βαθιά».

«Και δεν είπε τίποτα;»

 «Είπε στην αρχή, αλλά μετά δεν τους μάλωσε», κάτι που αποδεικνύεται ως το δεύτερο λάθος, αφού άφησε τα παιδιά χωρίς επίβλεψη και δεν προχώρησε σε καταμέτρηση όπως έπρεπε.

πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.