World Cup: Σαρωτική η Εθνική πόλο κόντρα στη Γερμανία

Metrosport Team02 Ιουλίου 2023

Η Εθνική πόλο ανδρών ήταν σαρωτική απέναντι στη Γερμανία, νικώντας τα "πάντσερ" με 19-6, και θα διεκδικήσει την 5η θέση στην τελική φάση του World Cup, που φιλοξενείται στο Λος Άντζελες.

Στο πρώτο οκτάλεπτο η Ελλάδα προηγήθηκε με 3-0 και στο δεύτερο διεύρυνε το σερί της, φτάνοντας στο 5-0. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε με προβάδισμα 7-2. Στο 3ο οκτάλεπτο ανέβασε τη διαφορά στο 13-4, ενώ στο τέταρτο οκτάλεπτο εκτόξευσε τη διαφορά στο 19-4, με τους Γερμανούς να πετυχαίνουν δύο γκολ στο τέλος, διαμορφώνοντας το τελικό 19-6.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου περιμένει θα αντιμετωπίσει τη Ρουμανία για την διεκδίκηση της πέμπτη θέσης, την Δευτέρα (3/7), στη μία το πρωί (01:00) ώρας Ελλάδας.

Γερμανία (Προπονητής: Σέκουλιτς): Μπένκε, Μπόζιτς, Κόρμπελ 1, Τσουκ 1, Σούτσε, Γιάνγκλινγκ, Σρτελέτσκι 2, Τσίρου, Αλ. Σέκουλιτς 2, Ντολφ, Σίπερ, Γκάνσεν, Βέρνετ.

Ελλάδα (Προπονητής: Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 2, Σκουμπάκης 1, Καλογερόπουλος 3, Φουντούλης 1, Παπαναστασίου 3, Δερβίσης 1, Αργυρόπουλος 3, Νικολαΐδης 2, Σολανάκης 1, Αλαγραγκής, Χαλυβόπουλος 2, Τζωρτζάτος

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.