Women's Nations League: «Είμαστε πνευματικά έτοιμες- Μπορούμε ακόμα και την πρόκριση»

Metrosport Team22 Σεπτεμβρίου 2023

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών είναι έτοιμη για το νέο της ταξίδι, αυτό στη διοργάνωση του Women's Nations League. Οι «γαλανόλευκες» θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή (22/9, 20.00) την Πολωνία στο πρώτο της παιχνίδι για τον 3ο όμιλο της League B στο, "Γ. Καμάρας". 

Τόσο ο προπονητής, Αλέξανδρος Κατηκαρίδης όσο και οι παίχτριές του εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για την παρουσία τους στη διοργάνωση, παρά το γεγονός ότι η ελληνική ομάδα είναι ένα σύνολο που χτίζεται σταδιακά και δεν έχει τη δυναμική των αντιπάλων της.

Η αρχηγός Ελένη Κακαμπούκη τόνισε για την πρεμιέρα της Εθνικής στη νέα διοργάνωση της UEFA: «Έχουμε προετοιμαστεί για τη διοργάνωση και είμαστε πνευματικά έτοιμες για τον αγώνα. Αυτή η πνευματική ετοιμότητά μας θα φέρει και την πρόοδό μας ως ομάδα».

Ο κόουτς -αν και παραδέχθηκε ότι οι αντίπαλες της Ελλάδας είναι πολύ ισχυρές- δεν έκρυψε την ελπίδα του: «Μπορούμε ακόμα και την πρόκριση».

Ο κ. Κατηκαρίδης είναι πιθανό να μην έχει στη διάθεσή του την Αθανασία Μωραΐτου η οποία αντιμετωπίζει πρόβλημα στον μηρό και δεν είναι απολύτως καλά. Η είσοδος στον αγώνα με την Πολωνία είναι ελεύθερη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.