Women Champions League: Με σόου της Χέλμβαλ στην επόμενη φάση ο ΠΑΟΚ

Metrosport Team06 Σεπτεμβρίου 2023

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε το παιχνίδι με τη Ρασίνγκ η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ επικρατώντας με 5-1 και παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει την οικοδέσποινα Σεντ Πόλτεν.

Ο Δικέφαλος είχε σε εξαιρετική ημέρα την Χέλμβαλ, η οποία σημείωσε τέσσερα γκολ. Στο έκτο λεπτό της αναμέτρησης η μπάλα κόντραρε και έφτασε στην επιθετικό του Δικεφάλου που έχασε το τετ α τετ αλλά στη δεύτερη προσπάθεια σκόραρε σε κενή εστία. Στο 21΄η Γκούνη έβγαλε μια εξαιρετική μπαλιά στην πλάτη της άμυνας και η Χέλμβαλ έκανε το 2-0. 

10 λεπτά αργότερα ένα τραγικό λάθος στην άμυνα του αντιπάλου επέτρεψε στην επιθετικό των «ασπρόμαυρων» να κλέψει τη μπάλα και να κάνει το 3-0 ενώ στο 41΄πέτυχε το τέταρτο προσωπικό της τέρμα μετά από λάθος εκτίμηση της Μπουρντίν. Η Εστέβεζ με απευθείας εκτέλεση φάουλ μείωσε σε 4-1 στο 69΄αλλά ένα λεπτό αργότερα  Βαρδαλή με λόμπα λίγο κάτω από τη σέντρα διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Νίχαους, Γκούνη, Αχμέντοβα, Δοϊρανλή, Γιαννακά, Στράντζαλη (Μήτκου 52′), Χαλατσογιάννη (Κατσάνου 82′), Βαρδαλή (Γιοβάνη 82′), Καλέση (72′ Καλιεντζίδου), Ακίντα (52′ Παπαδοπούλου), Χέλμβαλ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.