Βρούτσης: «Ο Ηρακλής μπαίνει στο Καυτανζόγλειο από την πόρτα, όχι από τα κάγκελα»

Metrosport Team06 Σεπτεμβρίου 2024

Συνέντευξη στον Χρήστο Περδίκη

Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, μίλησε αποκλειστικά στο Metrosport.gr για το Καυτανζόγλειο, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως δεσμεύθηκαν χρήματα για την πυρασφάλεια και διασφαλίστηκε με μελέτη η στατική επάρκεια του κάτω διαζώματος του γηπέδου.

Μάλιστα, ο κ. Βρούτσης ανέφερε: «Μια πολύ σημαντική εξέλιξη, ουσιαστικά επαναλειτουργεί με ένα διαφορετικό τρόπο το Καυτανζόγλειο και πρέπει να γίνει στολίδι της Βορείου Ελλάδος».

«Ιστορική επανεκκίνηση»

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Γιάννης Βρούτσης στο Metrosport.gr: «Το Καυτανζόγλειο από σήμερα επαναλειτουργεί, γίνεται μια ιστορική επανεκκίνηση, καθότι από το 1960, που κατασκευάστηκε και το 2004, που έγιναν διορθωτικές κινήσεις, είναι η πρώτη φορά που γίνονται παρεμβάσεις, οι οποίες έχουν να κάνουν με το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να υπάρχει στις αθλητικές εγκαταστάσεις, την ασφάλεια.

    Ξεκινάμε με τον όρο της ασφάλειας σε δύο μεγάλες παραμετρικές αλλαγές. Την πυρασφάλεια και αυτό υπογράψαμε σήμερα, την σύμβαση μέσω της οποίας θα υλοποιηθεί η μελέτης πυρασφάλειας, 800.000 ευρώ, δεσμεύτηκαν τα χρήματα. Άρα, επαναλειτουργεί με όρους ασφάλειας, όσον αφορά την πυρασφάλεια.

    Για την στατική επάρκεια διασφαλίσαμε με μελέτη τη στατική επάρκεια στο κάτω διάζωμα του γηπέδου, περίπου σε 8.200 θέσεις. Μια πολύ σημαντική εξέλιξη, ουσιαστικά επαναλειτουργεί με ένα διαφορετικό τρόπο το Καυταντζόγλειο και πρέπει να γίνει στολίδι της Βορείου Ελλάδος.

    Εύχομαι καλή επιτυχία στον Ηρακλή μέσα από την καρδιά μου. Υπογράψαμε μαζί του μια κοινή απόφαση να μπει στο  Καυτανζόγλειο, μπαίνει σε ένα πολύ καλό γήπεδο, από τα καλύτερα της Βορείου Ελλάδος. Είναι πολύ σημαντικό για τον Ηρακλή, γιατί δεν μπαίνει από τα κάγκελα, όπως έμπαινε τα προηγούμενα χρόνια, μπαίνει από την πόρτα, με ασφάλεια για τους φιλάθλους του».


    Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

    Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

    Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

    Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

    Προτείνουμε
    This page might use cookies if your analytics vendor requires them.