Βρήκε σφυγμό η Γιουνάιτεντ, νίκη - ανατροπή επί της Άστον Βίλα

Metrosport Team27 Δεκεμβρίου 2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέστρεψε από την κόλαση του πρώτου ημιχρόνου και με ανατροπή επικράτησε με 3-2 της Άστον Βίλα για τη 19η αγωνιστική της Premier League. 

Σε χαμηλό τέμπο κύλησαν τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Στο 21ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ όταν ο ΜακΓκιν εκτέλεσε το φάουλ από μακρινή θέση, η μπάλα πέρασε από όλους, ο Ονανά αιφνιδιάστηκε και κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1. Πέντε λεπτά αργότερα η Άστον Βίλα διπλασίασε τα τέρματα της όταν μετά από κόρνερ, ο Λανγκλέ πήρε ανενόχλητος την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, έστρωσε τη μπάλα στην καρδιά της άμυνας για τον Ντεντόνκερ που με προβολή έκανε το 0-2. 

Η Γιουνάιτεντ μπήκε με το γκάζι πατημένο και στο 48ο λεπτό μείωσε όταν ο Ράσφορντ έβγαλε σε θέση τετ-α-τετ τον Γκαρνάτσο, ο οποίος απέφυγε τον Μαρτίνες και σκόραρε σε κενή εστία αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιτ. Στο 59, όμως, έγινε το 1-2 όταν μετά από κλέψιμο στο κέντρο ο Ράσφορντ μοίρασε με ωραιά μπαλιά στον Γκαρνάτσο στο δεύτερο δοκάρι και εκείνος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. 

Στο 71΄οι «κόκκινοι διάβολοι» έφτασαν στην ισοφάριση όταν ο Μπρούνο έβγαλε συρτά τη μπάλα στην περιοχή, εκείνη στρώθηκε στον Γκαρνάτσο και ο τελευταίος με τη βοήθεια της κόντρας νίκησε τον Μαρτίνες για το 2-2. Οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν να πιέζουν και έψαχναν να βρουν το γκολ της νίκης. Το βρήκαν στο 81ο λεπτό με τον Χόιλουντ, ο οποίος με εξ επαφής πλασέ έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Μαρτίνες για το τελικό 3-2. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.