Βραζιλία: 24χρονη έκανε 6 πλαστικές και πέθανε

Metrosport Team02 Οκτωβρίου 2024

Μια γυναίκα πέθανε από επιπλοκές αφού υποβλήθηκε σε 6 πλαστικές στη Βραζιλία. Η 24χρονη Βίβιαν Μόντε, χειρουργήθηκε στις 31 Αυγούστου και πέρασε 20 ημέρες στη μονάδα εντατικής θεραπείας, πριν πεθάνει την περασμένη Πέμπτη, μία ημέρα πριν από τα γενέθλιά της.

Ένας φίλος της δήλωσε στο βραζιλιάνικο πρακτορείο ειδήσεων G1 ότι πλήρωσε περίπου 7.300 δολάρια για μείωση στήθους, μεταμόσχευση λίπους στους γλουτούς και λιποαναρροφήσεις στο στομάχι, τα χέρια, την πλάτη και τον λαιμό της.

Ο ίδιος τόνισε πως η κοπέλα είχε εδώ και καιρό όνειρο να κάνει μείωση στήθους ενώ λιποαναρρόφηση, επειδή δεν της άρεσε η εμφάνισή της.

Ο γιατρός την έπεισε να κάνει και άλλες επεμβάσεις

Σύμφωνα με τον φίλο της Βίβιαν, βρήκε έναν γιατρό που συμφώνησε να κάνει και τις δύο επεμβάσεις ενώ την έπεισε να υποβληθεί στις άλλες τέσσερις, συμπεριλαμβανομένης της λιποαναρρόφησης στον λαιμό, την οποία συμφώνησε να κάνει δωρεάν.

Πριν από την επέμβαση, την έβαλαν σε πρόγραμμα απώλειας βάρους και υποβλήθηκε σε πρόσθετες εξετάσεις. Αφού έκανε όλες τις επεμβάσεις, πήρε εξιτήριο την αμέσως επόμενη ημέρα και άρχισε να αισθάνεται δυσφορία στις 2 Σεπτεμβρίου.

Έπαθε ανακοπή και στη συνέχεια σοβαρή λοίμωξη

Ο χειρουργός, το όνομα του οποίου δεν έγινε γνωστό, την συμβούλεψε να επισκεφθεί το πλησιέστερο κέντρο επειγόντων περιστατικών, όπου υπέστη καρδιακή ανακοπή και την επανέφεραν.

Η κατάσταση της επιδεινώθηκε καθώς περνούσαν οι ημέρες και ανέπτυξε βακτηριακή και μυκητιασική λοίμωξη και της χορηγήθηκαν δύο σακούλες αίματος, μέχρι που πέθανε.

Ο φίλος της κατηγόρησε τον γιατρό για αμέλεια «επειδή δεν της παρείχε βοήθεια, δεν τη συμβούλεψε να κάνει λιγότερες επεμβάσεις». Είπε ότι ο χειρουργός γνώριζε πολύ καλά «για τον κίνδυνο και απλώς δεν την προειδοποίησε».

«Δεν είχε ιδέα. Είχε μόνο το όνειρο να κάνει την επέμβαση. Και συνέχισε να ζει το όνειρό της», τόνισε.

Για τον θάνατό της έχει ξεκινήσει έρευνα, αναφέρει η Daily Mail.

Πηγή: ethnos

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.