Βραυρώνα: Το χρονικό της φρίκης με το νεκρό βρέφος - «Ήταν κλεισμένη για 3 ώρες...» (vid)

Metrosport Team11 Μαΐου 2024

Μουδιασμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο της υπόθεση θανάτου του βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό σε χωματερή στη Βραυρώνα, με τους γονείς να διώκονται ποινικά για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συναυτουργία.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας του βρέφους, που θα απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη (14/5), υποστήριξε ότι γνώριζε για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του και μετά τον τοκετό είχαν σκοπό να παντρευτούν. 

Ωστόσο, υποστήριξε ότι κανείς δεν γνώριζε για την εγκυμοσύνη της 24χρονης, σημειώνοντας ότι δεν είχαν πάει σε γιατρό γιατί η κοπέλα δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το απόγευμα της Πέμπτης (9/5) ενώ δούλευε στην κουζίνα ως βοηθός μάγειρα τον ειδοποίησαν ομοεθνείς του ότι η σύντροφός του είναι κλεισμένη στο δωμάτιο για αρκετές ώρες, με τον ίδιο να τη βρίσκει «όρθια με έντονη κολπική αιμορραγία ενώ αίματα υπήρχαν στο χώρο του μπάνιου».

Μάλιστα, οι συγκάτοικοι της 24χρονης, που εργάζονται ως καμαριέρες στο ίδιο ξενοδοχείο, αποκάλυψαν στην αστυνομία ότι τελειώνοντας την εργασία τους πήγαν στο δωμάτιο και τη βρήκαν στο μπάνιο, όπου τους ανέφερε ότι είχε διάρροια, γι' αυτό και καθόταν εκεί χωρίς να βγαίνει για τρεις ώρες, χρησιμοποιώντας συνέχεια το καζανάκι της τουαλέτας κάτι που τους ανησύχησε. 

Δείτε το βίντεο που «καρφώνει» τον πατέρα του βρέφους: 


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.