Βραβεύσεις στον χορό του Ηρακλή Αμπελοκήπων

Metrosport Team10 Νοεμβρίου 2023

Απόλυτη επιτυχία σημείωσε ο χορός του Ηρακλή Αμπελοκήπων από πλευράς διασκέδασης και οικονομικής επιτυχίας. Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι Λάζαρος Κυρίζογλου (δήμαρχος Αμπελοκήπων), Μπάμπης Κυργιάνης, Ηλίας Κουκουτσέλος, Κ. Παρασκευόπουλος και Κύρος Αγαθαγγελίδης από την Αυγή, η διοίκηση του Αίαντα Ευόσμου, ακόμη οι Λάμπρος Ανδριόπουλος, Παύλος Ανδρώνης, Κων. Παπαδόπουλος (βουλευτής της Νίκης), σύσσωμο το γραφείο του υφυπουργού Υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλου, Λάμπρος Γράντας παλιός πρόεδρος του Αρη, Ι. Χριστοφορίδης, χειρουργός καθηγητής ορθοπεδικός, Παναγιώτης Γεωργιάδης και Προκόπης Μαυρίδης από τον Ασκό, Αμύντας, Μάκης και Νίκος Στουκογιάννης με μεγάλες παρέες. 

Βραβεύτηκαν οι Κούλης Κωνσταντίνου, Τόλης Ντάρτζαλης (ξάδερφος του προέδρου της ΑΕΑ και πρώην παίκτη του Ηρακλή Αμπελοκήπων, Λάκης Παπαδόπουλος, Γιώργος Μάστακας διαιτητής και παλιός παίκτης του Ηρακλή Αμπελοκήπων. Ο Γιάννης Ζαντόπουλος ευχαρίστησε τον κόσμο ο οποίος στήριξε για ακόμη μια χρονιά την ομάδα, τους χορηγούς και τους δωροθέτες.

Βαθιά τομή στον Ηρακλή Αμπελοκήπων

Χθες έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων ο Γιώργος Αβραμίδης ο οποίος θα έχει συνεργάτη του στο προπονητικό πόστο τον Σάκη Τσίμπιλη. Προπονητής τερματοφυλάκων είναι ο Βαγγέλης Μούσιαρης και γενικός αρχηγός ο Γιώργος Κόλιας. Προβληματισμός υπήρξε από την κακή εμφάνιση στον Αγιο Αθανάσιο όπου η ομάδα έπαιξε με πολλές αλλαγές, ενώ δύο γκολ που δέχτηκε η ομάδα, σημειώθηκαν στις καθυστερήσεις.

 Ο Γιώργος Αβραμίδης είχε την ευκαιρία να δει τους παίκτες του στον Αγιο Αθανάσιο. Μετράει ήδη 8 τίτλους στην καριέρα του, έχοντας κατακτήσει 2 πρωταθλήματα Β’ ΕΠΣΜ, 3 πρωταθλήματα Α’ ΕΠΣΜ, 2 πρωταθλήματα Α1 ΕΠΣΜ, ένα κύπελλο ΕΠΣΜ, αλλά και διακρίσεις με 2η και 3η θέση στη Γ’ Εθνική. Τα τελευταία χρόνια έχει διατελέσει στον πάγκο του Μακεδονικού, του Κιλκισιακού και του Ηρακλή Θερμαϊκού.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.