Βραβεύσεις ΑΠΕΛ από την αντιδημαρχία Λαγκαδά

Metrosport Team22 Οκτωβρίου 2024

Με την μέριμνα και την διοργάνωση της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού, ο Δήμος Λαγκαδά βράβευσε τους συλλόγους, τις αθλήτριες, τους αθλητές και τους αθλητικούς παράγοντες για τις διακρίσεις τους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, σε μία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα των Λουτρών του Λαγκαδά.

Μεταξύ των 76 βραβεύσεων που πραγματοποιήθηκαν από την Δήμαρχο κ. Ανδρεάδου, τον αντιδήμαρχο αθλητισμού κ. Κυργιάννη και λοιπούς δημοτικούς συμβούλους, βραβεύθηκε και η ομάδα του Λαγκαδά για την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος της Γ' κατηγορίας της ΕΠΣΜ, καθώς και ο κ. Ανδρέας Γκογκάκος για την πολυετή προσφορά του στα δρώμενα της ΑΠΕΛ.

«Ευελπιστούμε η εκδήλωση αυτή να γίνει θεσμός ώστε να προβάλλονται οι προσπάθειες και οι αγώνες όλων των αθλητών και των σωματείων του Δήμου μας» αναφέρουν οι ιθύνοντες του συλλόγου.

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Λαγκαδά καθώς επικράτησε με 2-0 (1-0 ημίχρονο) επί της Β’ ομάδας των Ακριτών Συκεών.

Στο 4’ σέντρα του Ανδρέα Γούσιου κα ο Γκούντας  με γυριστό σουτ έκανε το 1-0. Στο 31' ο τερματοφύλακας της ομάδας του Λαγκαδά Τζιγκούρας, στην προσπάθεια του να απομακρύνει τη μπάλα βρέθηκε στο έδαφος, πράγμα που οδήγησε και στην αναγκαστική αλλαγή του, με τα παιδιά των Συκεών ενώ είχαν την κατοχή της μπάλας να προβούν σε μια ενέργεια άξια πολλών συγχαρητηρίων καθώς άφησαν την μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου ώστε να δοθούν σε αυτόν οι πρώτες βοήθειες.

Στο  38’ δοκάρι είχε η ομάδα του Λαγκαδά με τον Μουρατίδη. Στο 59’ πέναλτι κέρδισε η ομάδα των Ακριτών με τον Παπαδόπουλο να λέει εμφατικό stop με πολύ όμορφη απόκρουση. Το 2-0 έγινε στο 71’ όταν ο Μακρίδης από στημένη μπάλα με πολύ όμορφη σέντρα βρήκε το κεφάλι του Γκούντα που με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-0. «Ευχαριστούμε τον φίλαθλο κόσμο για την έμπρακτη στήριξη του και κυρίως τα παιδιά των Συκεών που μας τίμησαν με την παρουσία τους και την πολύ όμορφη κίνηση fair play όπου έκαναν» επισήμαναν οι ιθύνοντες της ομάδας του Λαγκαδά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.