Βραδιά μεγάλων break στα Game 7 με Πέισερς και Τίμπεργουλφς

Metrosport Team20 Μαΐου 2024

Κόντρα στα περισσότερα προγνωστικά και τον κανόνας που θέλει σε ποσοστό μεγαλύτερο του 70% τις ομάδες που παίζουν τα Game 7 να προκρίνονται, Πέισερς και Τίμπεργουλφς έκαναν το break και προκρίθηκαν στους τελικούς της ανατολικής και της δυτικής περιφέρειας του ΝΒΑ, αντίστοιχα.

Στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι, οι Τίμπεργουλφς ήταν καλύτεροι στην τέταρτη περίοδο (23-32) και επικράτησαν με 98-90, πετώντας εκτός συνέχειας τους πρωταθλητές Νάγκετς. Ο Καρλ-Άντονι Τάουνς με 23 πόντους και 12 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος των «Λύκων» που θα αντιμετωπίσουν στους τελικούς της Δύσης τους Μάβερικς. Για τους Νάγκετς πάλεψε ως το τέλος ο Νίκολα Γιόκιτς με 34 πόντους, 19 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Νωρίτερα οι Πέισερς εκμεταλλευόμενοι τη μεγάλη ευστοχία τους και τα μεγάλα προβλήματα των Νικς, πέρασαν από τη Νέα Υόρκη με το εμφατικό 130-109 και έκαναν το 4-3. Έτσι θα αντιμετωπίσουν στους τελικούς της Ανατολής τους Σέλτικς. Ο Ταϊρίς Χάλιμπερτον είχε 26 πόντους και 6 ασίστ για τους νικητές ενώ από την άλλη πλευρά ο Ντάντε ΝτιΒινσένζο έκανε ό,τι περισσότερο μπορούσε με 39 πόντους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.