«Βούλιαξε» το Καλλιμάρμαρο για την Άννα Βίσση: Ιστορική βραδιά με 65.000 θεατές!

Metrosport Team06 Οκτωβρίου 2024

Η Άννα Βίσση «μάγεψε» κι αποθεώθηκε από περίπου 65.000 θεατές στο Καλλιμάρμαρο, προσθέτοντας ακόμα ένα ορόσημο στη σπουδαία μουσική διαδρομή της, αλλά και στα ελληνικά συναυλιακά χρονικά. Επί σχεδόν 4 ώρες το κατάμεστο στάδιο «σείστηκε» με τις τεράστιες και διαχρονικές επιτυχίες της , σ’ ένα συναρπαστικό show γεμάτο μουσική, χορογραφίες – έκπληξη κι εντυπωσιακά οπτικά εφέ, που έγραψε ιστορία.

Ούσα η καλλιτέχνιδα που καθιέρωσε τα μεγάλα και υψηλών προδιαγραφών shows, η «απόλυτη Ελληνίδα star», μετά το περσινό διπλό sold-out στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού εμφανίστηκε στο εμβληματικό και παγκοσμίου φήμης Παναθηναϊκό Στάδιο, το στάδιο – σύμβολο του αθλητισμού και του πολιτισμού. 

Μαζί με όλο τον κόσμο, γιόρτασε μισό αιώνα επιτυχημένης μουσικής διαδρομής, καθώς και την κορύφωση της φετινής καλοκαιρινής περιοδείας της που συγκέντρωσε δεκάδες χιλιάδες θεατές σε κάθε σταθμό της.

@annavissi.fanatics ΜΑΓΕΙΑ #annavissi #vissi #foryou #viral #greektiktok #foryoupagе #fyp #anna #vissikarvelas #concert #kallimarmaro #δωδεκα #dwdeka #annavissikallimarmaro ♬ original sound - fannatics


Πλαισιωμένη από την μπάντα της με τους εξαιρετικούς σολίστες, η σπουδαία καλλιτέχνιδα έβαλε στη μεγάλη μουσική αγκαλιά της ανθρώπους όλων των ηλικιών, απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδας, αλλά και από χώρες του εξωτερικού, που βρέθηκαν στο Καλλιμάρμαρο κι έζησαν την πιο ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία.

@smellyolliee #annavissi #kalimarmaro #annavissilive ♬ original sound - Ollie

Μάλιστα, η Άννα Βίσση έκανε αφιέρωση στον Μίμη Πλέσσα που έφυγε από την ζωή. Με μια φωτογραφία του στην γιγαντοοθόνη η τραγουδίστρια είπε: «Σήμερα έφυγε από τη ζωή ένας σπουδαίος μουσικός και συνθέτης. Ας χαιρετήσουμε όλοι μαζί τον Μίμη Πλέσσα».


Φυσικά, δεν ξέχασε και τον συνάδελφό της, Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος περνάει μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του. Του έκανε επίσης αφιέρωση και του ευχήθηκε περαστικά. «Είναι στο νοσοκομείο, μιλάω για τον Δημήτρη Κόκοτα, να του ευχηθούμε όλοι περαστικά. Ο Νίκος κάποτε του έγραψε αυτό το τραγούδι που πολύ το αγαπάω» είπε και στην συνέχεια τραγούδησε το «Στο 'χω πει».

 Το «παρών» στην συναυλία της έδωσαν και συνάδελφοί της, όπως ο Αντώνης Ρέμος αλλά και πολλοί επώνυμοι της showbiz όπως η Μαρία Καβογιάννη, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Ζέτα Μακρυπούλια αλλά και η αθλήτρια Μαρία Σάκκαρη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.