«Ίσως έχει θέμα ψυχολογικό ο Ντεσπόντοφ όταν βρίσκεται στα 11 βήματα, είναι αρχηγός και πρέπει να πει τα πράγματα με το όνομα τους»

Metrosport Team16 Οκτωβρίου 2024

Για την ήττα της Βουλγαρίας, το χαμένο πέναλτι του Ντεσπόντοφ και τις αντιδράσεις του άσου του ΠΑΟΚ μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε ο Βούλγαρος ρεπόρτερ, Βαλερίν Γκένοφ, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο». 

Για την ήττα της Βουλγαρίας: «Όλη η ομάδα δεν πήγε καλά και υπήρχε απογοήτευση. Δεν έφταιγε ο Κιρίλ (Ντεσπόντοφ) δεν έκανε ούτε το καλύτερο ούτε το χειρότερο παιχνίδι του. Δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνος για το κακό αποτέλεσμα. Προς το τέλος της αναμέτρησης, είχε μια στημένη φάση, ένα φάουλ και το έπιασε ο τερματοφύλακας και δεν σκόραρε». 

Τα νεύρα του Ντεσπόντοφ: «Χθες το αποτέλεσμα του ματς ήταν εξευτελιστικό. Ήταν ταπεινωτικό το αποτέλεσμα. Ήταν εκνευρισμένος ο Ντεσπόντοφ μετά το τρίτο γκολ, πήγε και είπε κάτι στον διαιτητή, πήρε κίτρινη κάρτα, δεν είχε καλές συνεργασίες στην επίθεση, δεν του έβγαιναν οι πάσες. Υπάρχει πρόβλημα με τη χημεία καθώς η ομάδα δεν έχει πετύχει γκολ στα τελευταία παιχνίδια και του δημιούργησε εκνευρισμό αυτή η κατάσταση». 

Το χαμένο του πέναλτι: «Συζητιέται πολύ ότι έχασε το πέναλτι και γίνεται συζήτηση για το αν θα πρέπει να αλλάξει ο εκτελεστής. Δεν είναι η πρώτη φορά που χάνει πέναλτι ο Ντεσπόντοφ καθώς έχει χάσει κρίσιμα πέναλτι με τη Λουντογκόρετς και με τη Βουλγαρία. Ίσως, πρέπει κάποιος άλλος να αναλάβει τις εκτελέσεις, ίσως έχει θέμα ψυχολογικό όταν βρίσκεται στα 11 βήματα. Έστω και για λίγο θα πρέπει να μπει κάποιος άλλος. Μας έκανε εντύπωση η εκτέλεση καθώς στόχευσε στο δοκάρι. Ήταν παράξενη η εκτέλεση».

Την αντίδραση του μετά το παιχνίδι: «Ήρθε ο Ντεσπόντοφ μετά το τέλος του αγώνα και δήλωσε ότι θα μας μισήσει ο κόσμος πάλι. Είναι αρχηγός και πρέπει να πει τα πράγματα με το όνομα τους. Δεν είναι καλή η ψυχολογία του, ήρθαν δυο αρνητικά αποτελέσματα αλλά δεν ξέρω πως θα το διαχειριστεί και ο προπονητής του ΠΑΟΚ από εδώ και πέρα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.