Ανθή Βούλγαρη: «Αγόρασα συσκευασμένο τυρί και τι να δω... Μουχλίτσα»

Metrosport Team23 Οκτωβρίου 2024

Ανθή Βούλγαρη και Ιορδάνης Χασαπόπουλος ξεκίνησαν σήμερα (23/10) την εκπομπή τους στο MEGA, με την παρουσιάστρια να παίρνει τον λόγο και να μιλά για την εμπειρία της σε γνωστό σούπερ μάρκετ που επισκέφθηκε.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια πήγε στο σούπερ μάρκετ για να αγοράσει τρόφιμα και επειδή είχε ουρά στα τυριά, προτίμησε να πάρει ένα συσκευασμένο τυρί σε φέτες, γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ. Όταν όμως γύρισε στο σπίτι και το άνοιξε, διαπίστωσε πως το τυρί ήταν μουχλιασμένο.

Η ίδια έκανε και σχετική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μόλις το είδαν οι υπεύθυνοι, της έστειλαν αμέσως μήνυμα, όπως είπε η ίδια.

«Παίρνω ένα τυρί light, συσκευασμένο, ιδιωτικής ετικέτας. Πάω σπίτι και ανοίγω και τι βλέπω; Μουχλίτσα! Δεν είχε λήξει.Βαριόμουν να το πάω πίσω. Το ανέβασα στο Instagram και μου έστειλαν οι υπεύθυνοι του σούπερ μάρκετ να το πάω πίσω αλλά δεν είναι αυτό το θέμα… Και ο υπεύθυνος του e shop και ο υπεύθυνος πελατών. Είναι δυνατόν να είναι αλλοιωμένο το τυρί μέσα στο σακουλάκι;», αναρωτήθηκε.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.