Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «την είπε» σε Μαυραγάνη - «Ποιο είναι το πρόβλημά σας;»

Metrosport Team22 Σεπτεμβρίου 2024

Για λανθασμένη μεταφορά των δηλώσεών της από τη Φαίη Μαυραγάνη έκανε λόγο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνα Κασιμάτη, η οποία προχώρησε σε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή «Καλημέρα» του ΣΚΑΪ.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θέλησε να αποσαφηνίσει όσα ακούστηκαν νωρίτερα στον αέρα της εκπομπής και αφορούσαν δηλώσεις της, αναφορικά με τις εσωκομματικές εξελίξεις στην αξιωματική αντιπολίτευση.

«Δεν ήταν σωστή η μεταφορά της δήλωσής σας; Λάθος την είπα; Προφανώς δεν το έκανα από πρόθεση. Αλλοιώνεται το νόημα σε αυτό που είπα; Ποιο είναι το πρόβλημά σας;», ρώτησε η Φαίη Μαυραγάνη, ζητώντας από τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να αποσαφηνίσει την όποια παρεξήγηση.

Παράλληλα, η Νίνα Κασιμάτη ανέφερε:

«Η μεταφορά της δήλωσής μου από εσάς δεν ήταν ολόκληρη, ξέρω ότι δεν το έχετε κάνει με πρόθεση. Καταλαβαίνω ότι, επειδή είναι λίγο μεγαλύτερη, δεν θα μπορούσε να παιχτεί ολόκληρη. Εγώ είπα ότι ενώ είχε ψηφιστεί η απόφαση για το συνέδριο, υπήρξε μία απόπειρα να επιλεγούν και τα νέα όργανα του κόμματος σε διαφορετική ημερομηνία από την εκλογή προέδρου. 

Το συνδέσατε με το πόθεν έσχες, δεν είναι αυτό χειραγώγηση για την εκλογή του νέου προέδρου. Όσον αφορά στο πόθεν έσχες, ωστόσο, το πρόβλημα που προέκυψε δεν έχει να κάνει με την ουσία. Ήταν πολύ οριακή πλειοψηφία, 85-87 και έπρεπε και να καταμετρηθούμε».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.