Βουλευτής Λέσβου: Ανάβει «νέα φωτιά» στο ΠΑΣΟΚ - «Θα μας σφάξουν οι Τούρκοι»

Metrosport Team20 Ιανουαρίου 2024

Ο βουλευτής Λέσβου, Παναγιώτης Παρασκευαΐδης, ανάβει «νέα φωτιά» στο ΠΑΣΟΚ, καθώς, μιλώντας στην κοπή πίτας των εργαζομένων στο νοσοκομείο Μυτιλήνης, κάλεσε τους άμαχους πολίτες να οργανωθούν σε «παλλαϊκή άμυνα», αφού, όπως δήλωσε, «αν μας βρουν απροετοίμαστους οι Τούρκοι, θα μας σφάξουν όλους».

Κατά τον χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στην τουρκική επιθετικότητα, συγκρίνοντάς την με αυτήν της Χαμάς, ενώ ανέφερε πως έχουν τεράστια ναυτική δύναμη, καλώντας μάλιστα τους πολίτες να είναι σε επιφυλακή και να οργανωθούν σε «παλλαϊκή άμυνα», ώστε να βοηθήσουν τον στρατό, σε περίπτωση απόβασης των ενόπλων δυνάμεων της Τουρκίας στα νησιά του Αιγαίου!

«Δεν γίνεται να έχουν τέτοιον αποβατικό στόλο, να κατασκευάζουν αεροπλάνα και εμείς να καθόμαστε και να περιμένουμε. Και λέω στον πρόεδρο (σ.σ. της Επιτροπής Άμυνας της Βουλής) να έχουμε και εμείς δικαικώμα, όπως είχε και το Ισραήλ και όπως ο κύριος πρωθυπουργός είπε, να έχουμε και εμείς το δικαίωμα στην άμυνά μας και προτείνω την οργάνωση του άμαχου πληθυσμού στην παλλαϊκή άμυνα», είπε -μεταξύ άλλων- ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Διαβάστε περισσότερα στο Mynews.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.