Βοσνιάδης: «Ξέραμε πώς θα παίξει ο Ηρακλής-Τον βλέπω ως διεκδικητή»

Metrosport Team14 Οκτωβρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής της ΑΕΛ, Αλέκος Βοσνιάδης, σχολιάζοντας την πολύ σημαντική νίκη της ομάδας του κόντρα στην Ηρακλή, με 3-0. Μεταξύ άλλων, στάθηκε και στη δυναμική των άλλων ομάδων που διεκδικούν την άνοδο, εκτιμώντας πως οι «κυανόλευκοι» δεν έχουν βγει εκτός στόχων παρά τη διαφορά στη βαθμολογία. 

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: «Θέλαμε οπωσδήποτε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι! Ξέραμε ότι ο αντίπαλος είχε προβλήματα, κάποιοι παίκτες έλειπαν. Περίπου ξέραμε και πως θα τοποθετηθεί, αυτό που έκανε με τους δύο μπακ στις πλευρές. Προσπαθήσαμε να το εκμεταλλευτούμε αυτό. Το γκολ ήρθε νωρίς, από εκεί και μετά μας σήκωσε και το γήπεδο. Είχαμε μια πολύ καλή παρουσία στο πρώτο ημίχρονο, βρήκαμε το γκολ μας και στο 45 το δεύτερο. Έπρεπε να είμαστε προσεκτικοί, γιατί ο Ηρακλής θα έβγαζε αντίδραση, και οι αλλαγές που έγιναν βοήθησαν σε αυτό. 

Χαρούμενοι είμαστε, άλλωστε το ευχαριστήθηκε και ο κόσμος. Είναι στόχος μας πλέον αυτό, να φέρουμε και τον κόσμο στο γήπεδο. Ήδη, είναι πολύ κοντά μας, αλλά θέλουμε να τον αυξήσουμε, ώστε να μας οδηγεί με την αύρα του».


Για το γεγονός ότι η ομάδα του είναι στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ ο Ηρακλής στο -10: «Όπως είναι η κατάσταση με τα πλέι οφ, όλοι έχουν ελπίδες. Σίγουρα και ο Ηρακλής θα βρει τα αποτελέσματά του, όπως και ο Μακεδονικός, ο ΠΑΣ Γιάννινα και όσοι διεκδικούν την 5αδα. Πιστεύω πως είναι πολύ νωρίς. Μας δίνει αυτοπεποίθηση το ότι έχουμε το απόλυτο και μας κάνει πιο ήρεμους για το μέλλον. Όμως είμαστε σε μια χώρα που με ένα-δύο στραβά αποτελέσματα, αρχίζουν παντού τα προβλήματα.

Δεν περίμενα ότι ο Ηρακλής θα πάει τόσο γρήγορα σε αλλαγές. Πίστευα πως επειδή είναι μια ομάδα καινούρια, θα στηρίξει τον προπονητή και τις επιλογές του. Αυτό δείχνει και πανικό μερικές φορές. Είναι μια ομάδα που φτιάχτηκε τον Αύγουστο, οι παίκτες έρχονταν μέχρι τον Σεπτέμβριο. Ξέρουμε ότι ο Ηρακλής είναι μια μεγάλη ομάδα, λείπει από τη μεγάλη κατηγορία, αλλά υπάρχει μια καινούρια κατάσταση. Μέχρι να προσαρμοστεί, τι να κάνει και ο προπονητής. Ο Οφρυδόπουλος είχε καλή πορεία, δεν μπορεί να ακυρώνεται τόσο γρήγορα. Έπρεπε να του δοθεί λίγος χρόνος. Κάποια στιγμή υπάρχει και η λογική στο ποδόσφαιρο, που εδώ πάει να χαθεί.

Εμείς οι προπονητές, ξέρουμε πως πάμε σε μια ομάδα και πως πρέπει να φύγουμε. Όμως ο κάθε καινούριος προπονητής θέλει τον χρόνο του σε κάθε καινούρια ομάδα. Εγώ τον Ηρακλή τον βλέπω σαν έναν αντίπαλο που θα τον δω κάποια στιγμή σε καλύτερη θέση και θα είναι ένας από τους διεκδικητές».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.