Βοσνιάδης: «Πρέπει να ανεβάσει την απόδοσή του ο ΠΑΟΚ, δεν έχουν υπομονή στον Άρη»

Metrosport Team10 Αυγούστου 2023

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Καλλιθέας, Αλέκος Βοσνιάδης κάνοντας μια εκτενής ποδοσφαιρική ανάλυση για όλες τις ομάδες της Super League 1. Φυσικά, στάθηκε και στη δική του ομάδα, την Καλλιθέα αναδεικνύοντας τα χρόνια προβλήματα της δεύτερης κατηγορίας.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95,5: Αρχικά, άφησε το δικό του σχόλιο για τα όσα τραγικά έλαβαν χώρα στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Υπάρχει οργή, δεν γίνεται κάθε φορά να αρκούμαστε στα ευχολόγια και να λέμε να μην ξανασυμβεί.

Δυστυχώς όσο υπάρχουν ηλίθιοι, θα έχουμε προβλήματα. Εύχομαι να μην υπάρχουν άλλες απώλειες, αν παρθούν τα κατάλληλα μέτρα. Θα πρέπει να εκπαιδεύσουμε τις νέες γενιές που έρχονται. Αυτό που βλέπουμε είναι ένα απίστευτο μίσος. Θέλουμε πολλή δουλειά, όχι μόνο στην εκπαίδευση των νέων γενιών αλλά και στα μέτρα που παίρνουμε και στη πρόληψη. Δεν μπορεί να περνούν ολόκληρη τη χώρα και να χάνεται ένα παιδί σε αυτή την ηλικία».

Ξεκινώντας την ποδοσφαιρική κουβέντα, στάθηκε στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Μαρσέιγ: «Χθες είδα έναν καταπληκτικό Παναθηναικό. Δεν περίμενα να τον δω με τέτοιες εντάσεις. 

Είναι θέμα συνέχειας μιας ομάδας και εμπιστοσύνης στο τιμ να πετύχει νέα πράγματα. Είναι πολύ σημαντικό, όταν έρχονται παίκτες από έξω να κάνουν τη διαφορά. Ειδικά για ομάδες που θέλουν να έχουν συνέχεια στην Ευρώπη, να έχουν βάθος στο ρόστερ. 

Ομάδες με μικρό ρόστερ δεν μπορούν να αντέξουν σε όλε τις διοργανώσεις. Ο Παναθηναϊκός είχε συνέχεια και σταθερότητα, είναι ενισχυμένος. Είναι η πιο κοντινή ομάδα στην ΑΕΚ, είναι ένα βήμα πιο κοντά από τους υπόλοιπους. Είδαμε μια ομάδα που την χαρήκαμε! Είδαμε έναν Παναθηναϊκό να έχει το πάνω χέρι, πολλή υπομονή και πολύ υψηλά επίπεδα κατοχής. Θα είναι πολύ καλύτερος από πέρυσι».


Για τον ΠΑΟΚ:
«Περιμέναμε όλοι ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να περάσει τη Μπειτάρ. Οπωσδήποτε όμως αν θέλει να περάσει και τη Χάιντουκ, πρέπει να ανεβάσει την απόδοση του και να τον δούμε πιο έτοιμο. Θα πάει σε μια πολύ καλή έδρα. 

Πρέπει να είναι προετοιμασμένος και να προηγηθεί στα τέρματα. Να βρει τον τρόπο να πάρει την πρόκριση και με την δύναμη της έδρας. Αυτά τα παιχνίδια θέλουν ισορροπία και υπομονή. 

Θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο αν έχει αποτέλεσμα πρόκρισης αλλά και να μην πιέσει ο κόσμος της ομάδας. Πρέπει να χαιρόμαστε με τις νίκες των ομάδων μας και να ευχόμαστε να κερδίζουν όλες».

Για τον Κωνσταντέλια: «Καλά έκανε και τον προστάτευσε ο προπονητής. Αλλά να μην περιμένουν πάντα αν θα τον βάλει ή όχι και μετά να είμαστε έτοιμοι να ασκήσουμε κριτική. Ξαφνικά θυμηθήκαμε όλοι τι παίκτη δεν ξεκίνησε... Αυτά τα έχουμε μόνο εμείς.

Στον ΠΑΟΚ ξέρουν πως να διαχειριστούν ένα ταλέντο και πως να μην τον κάψουν. Οι άνθρωποι που θα τον διαχειριστούν, δεν θα πρέπει να επηρεαστούν από αυτούς που δεν ξέρουν.

Για τον Μπάμπα:  «Μπήκε κατευθείαν από την αρχή και έκανε πολύ ωραία πράγματα, δημιούργησε καταστάσεις και θέματα. Η άλλη μεριά πρέπει να βελτιωθεί πολύ. Στον ΠΑΟΚ υπάρχουν και συγκρίσεις με παλιότερους παίκτες».

Για τον Άρη: «Φέρνει εντελώς καινούριους παίκτες και τους ρίχνει κατευθείαν στα βαθιά. Θέλει υπομονή και δυστυχώς δεν υπάρχει. Επίσης, στον Έλληνα δεν δίνουμε πίστωση χρόνου. Εγώ εύχομαι και ο Άρης να περάσει και να παίξει καλά. Ο Άρης πρέπει να μη δεχτεί τέρμα και να πάει το παιχνίδι μέχρι τέλους στη διεκδίκηση. 

Το σημερινό παιχνίδι πρέπει να βοηθήσει η έδρα, θέλει πολή υπομονή, δεν πρέπει οι οπαδοί να τρελάνουν την ομάδα.

Ο Πάλμα ήρθε πρόπερσυ στον Άρη. Είναι διαφορετικό το ποδόσφαιρο της Ονδούρας. Είναι βαρόμετρο για τον Άρη, μεγάλο ταλέντο. Αυτούς τους παίκτες τους χρειάζονται σε μεγάλα παιχνίδια για να κάνουν αυτό που πρέπει».

Για τον Ολυμπιακό: «Είναι η ομάδα ερωτηματικό. Καινούριοι παίκτες, καινούριος προπονητές. Παίζει απέναντι σε μια φιλόδοξη ομάδα που αν αποκτήσει ενθουσιασμό, θα μπει πολύ δυνατά».

Τέλος, για τη δική του ομάδα, τη Καλλιθέα: 
«Είναι μια ομάδα που έχασε πέρσι την άνοδο για ένα βαθμό. Ενισχύεται φέτος για να πετύχει τον στόχο της. Έχει και το οικονομικό της λυμένο, και καλή διοίκηση και καλούς παράγοντες. Είμαι από τους τυχερούς γιατί βλέπω την ταλαιπωρία άλλων ομάδων της κατηγορίας, που δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη προετοιμασία και δεν έχουν κάνει μεταγραφές.

Εμείς ήρθαμε στο Βορρά να κάνουμε προετοιμασία στη Πτολεμαΐδα και δεν μπορούμε να βρούμε ομάδες για να κάνουμε φιλικό. Ψάχνουμε αντίπαλο...Είναι τεράστια τα προβλήματα στη Super League 2»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.