Βοσνιάδης: «Δεν είναι τελικός»

Metrosport Team09 Οκτωβρίου 2024

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της είναι η ΑΕΛ για το παιχνίδι με τον Ηρακλή το οποίο θα γίνει το Σάββατο στις 15.00. 

Ο προπονητής της ΑΕΛ Αλέκος Βοσνιάδης επισήμανε αναφερόμενος στο πολύ σημαντικό αγώνα: «Δεν είναι τελικός. Το αντιμετωπίζουμε χωρίς άγχος και πιστεύω θα είμαστε εμείς οι νικητές». Δεν θα παίξει ο Στίνα, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ηλιάδη, ενώ κανονικά προπονείται ο Οικονόμου. Για τον αγώνα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τον κόσμο και στο γήπεδο αναμένονται να βρεθούν επτά με οχτώ χιλιάδες θεατές. Θα ανοίξει και το δεύτερο πέταλο κυρίως για μαθητές.

Η. ΜΠΙΝΑΣ

Ανακοίνωση ΑΕΛ

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει ότι για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας διατίθενται από σημερα εισιτήρια ημέρας του εντός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της SL2 (Σάββατο 12/10, 15:00) στο AEL FC ARENA από το περίπτερο του Δήμου Λαρισαίων στην κεντρική πλατεία:

  • Τρίτη (08/10) 17:00 – 21:00
  • Τετάρτη (09/10) 09:00 – 21:00
  • Πέμπτη (10/10) 09:00 – 21:00
  • Παρασκευή (11/10) 09:00 – 21:00
  • Σάββατο (12/10) ημέρα του αγώνα στα εκδοτήρια του AEL FC ARENA τα οποία θα ανοίξουν στις 13:00.Παράλληλα από σήμερα έως και την Παρασκευή θα διατίθενται εισιτήρια ημέρας και διαρκείας (καταληκτική ημερομηνία 11/10) από τα γραφεία μας Σκαρλάτου Σούτσου 3 (3ος όροφος) στο ωράριο 09:00-18:00.

    Υπενθυμίζουμε ότι είναι οι τελευταίες ημέρες διάθεσης και των ηλεκτρονικών εισιτηρίων μας μέχρι την Παρασκευή για το προνόμιο των κατόχων διαρκείας της κράτησης ίδιας τιμής και θέσης και την επόμενη σεζόν σε περίπτωση ανόδου της ομάδας μας στην SL.

Οι τιμές που ισχύουν είναι οι εξής:

  • Νότιο πέταλο (Θ1Α-1Β, Θ2, Θ23): 10
  • Ανατολική κερκίδα (Θύρες 3-10): 15
  • Δυτική κερκίδα (Θύρες 19-22 και Θύρες 14-17): 20
  • VVIP (Θύρα 18): 30

H αγορά εισιτηρίων ημέρας για την αναμέτρηση του Σαββάτου 12/10 θα γίνεται αποκλειστικά με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας...

  • Tα παιδιά έως 9 ετών εισέρχονται δωρεάν.
  • Η ΠΑΕ ΑΕΛ θα διαθέσει μια ειδικά διαμορφωμένη σουίτα για όλα τα ΑΜΕΑ που θα προσέλθουν στο γήπεδο σύμφωνα με τη διαδικασία που έχει ανακοινωθεί.
  • Τα κυλικεία του γηπέδου λειτουργούν κι εξυπηρετούν κανονικά. Δεν επιτρέπεται η είσοδος εντός του γηπέδου με καφέ, τρόφιμα και λοιπά είδη. Για τα προαναφερθέντα προμηθεύουν τους θεατές αποκλειστικά τα κυλικεία μας (δυτική, ανατολική και νότιο πέταλο) τουλάχιστον 2 ώρες πριν την έναρξη των αγώνων».
  • Η ΠΑΕ ΑΕΛ σε αγαστή συνεργασία με τις Διευθύνσεις της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Λάρισας, έχει την χαρά και την τιμή να ανακοινώσει την έναρξη λειτουργίας μαθητικής κερκίδας, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για όλους τους μαθητές ηλικιών 10-14 ετών, από αυτό το Σάββατο 12/10 με τον αγώνα μεταξύ ΑΕΛ –  Ηρακλής στο γήπεδο AEL FC ARENA.

Ο χώρος συνάθροισης που θα διατεθεί αποκλειστικά και μόνο για τους μαθητές, θα είναι το βόρειο πέταλο του γηπέδου στις θύρες με αριθμούς 11, 12A, 12B και 13.

«Για την μέγιστη ασφάλεια των μαθητών με βάση τον τελικό αριθμού της προσέλευσης αυτών, θα υπάρχει πάντα εθελοντική συνοδεία εκπαιδευτικών και γονέων, καθώς και υποχρεωτική φύλαξη των παιδιών από τα άτομα ασφαλείας του γηπέδου και με την συνδρομή της ελληνικής αστυνομίας.

Ευελπιστούμε ως ΠΑΕ ΑΕΛ ότι και με αυτή τη δράση διαμορφώνουμε ένα ιδιαίτερα ευοίωνο και ελκυστικό περιβάλλον, για την ανάπτυξη μίας νέας γενιάς υγιών φιλάθλων που θα αγαπούν το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό και θα απολαμβάνουν το θέαμα της αγαπημένης τους ομάδας.

Καλωσορίζουμε λοιπόν τους νεαρούς φιλάθλους μας και τους ευχόμαστε να είναι καλορίζικοι για την ΑΕΛ και να έχουν υγεία και πρόοδο στην ζωή τους» αναφέρουν οι ιθύνοντες της ΑΕΛ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.