Βοσνιάδης: Από τον Αχιλλέα Τριανδρίας στη Superleague 1

Metrosport Team11 Μαΐου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Αλέκος Βοσνιάδης, με τον πολύπειρο προπονητή να μιλάει για το δικό του ταξίδι από τον Αχιλλέα Τριανδρίας μέχρι τη Superleague 1, την άνοδο της Καλλιθέας στα μεγάλα... σαλόνια αλλά και το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας (12/5, 20:00, Metrosport.gr, Metropolis 95.5, Novasports Prime).

Αρχικά ανέφερε για την άνοδο της Καλλιθέας και για το μέλλον του: «Είμαστε χαρούμενη μετά τη μεγάλη επιτυχία μας και την άνοδο της ομάδας μετά από 18 χρόνια στη μεγάλη κατηγορία. Είχαμε έναν ανταγωνιστικό όμιλο, με δύσκολες ομάδες και αποτελέσματα εκτός προγράμματος. Ήμασταν η πιο σταθερή ομάδα και μετά από τις πρώτες ημέρες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο για την επόμενη ημέρα και το αν μείνω στην ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό να σου δείξουν ότι σε θέλουν πολύ και σε πιστεύουν. Αν μπορέσουμε να τα βρούμε με την ομάδα θα είναι καλό, είναι μία ομάδα χωρίς ταβάνι και θα βγάλει μία σταθερότητα στη μεγάλη κατηγορία».

Για τη δική του πορεία: «Βρίσκομαι στα 25+ χρόνια στην προπονητική , από τον Αχιλλέα Τριανδρίας μέχρι τρεις φορές στην Superleague 1 με Απόλλων Αθηνών, Κέρκυρα και Βέροια. Πρόκειται για μία δύσκολη διαδρομή χωρίς την προίκα από κάποιο όνομα από πίσω με ποδοσφαιρική καριέρα».

Για το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: «Καίγονται και οι δύο ομάδες, μπορούν για το καλύτερο και για το χειρότερο. Ο Ολυμπιακός πετάει στα ουράνια, έχει την πρόκριση αλλά και την κόπωση το οποίο ενδέχεται να επηρεάσει την ομάδα και πάνω σε αυτό θα πρέπει να πατήσει ο ΠΑΟΚ για να πάρει το ντέρμπι».

Για την αφιέρωση στον εκλιπόντα, Παύλο Μυροφορίδη:  «Έφυγε πολύ νέος, ήμασταν πολύ δεμένοι, άγνωστοι μεταξύ αγνώστων κατεβήκαμε στον Απόλλωνα και μετά από εκεί είχαμε συνεχόμενες πετυχημένες και μεγάλες συνεργασίες».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.