Βοσνιάδης: «Αν υπάρξουν ξανά δύο όμιλοι, δεν θα έχουμε... κίνηση στον βόρειο όμιλο»

Metrosport Team01 Ιουλίου 2024

Για την αποχώρησή του από την Καλλιθέα αλλά και για τις εξελίξεις στο Euro μίλησε ο Αλέκος Βοσνιάδης στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αποχώρησή του από την Καλλιθέα: 
«Είναι κάτι φυσιολογικό αυτό στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι σημαντικό να περνάμε καλά στις ομάδες που προπονούμε. Δεν υπάρχει καθόλου πικρία».

Για το γεγονός ότι αυτήν την περίοδο δεν έχει δουλειά: «Έτσι είναι το επάγγελμα. Πρόκειται για μια δύσκολη δουλειά. Ο προπονητής δεν ασχολείται μόνο κατά τη διάρκεια του αγώνα με αυτά που συμβαίνουν στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, δουλεύει πολύ».

Για το EURO: «Μου αρέσει πολύ η Ισπανία. Έχει τρομερό ταλέντο και εξαιρετικούς παίκτες, όπως ο Ρόδρι. Πιστεύω ότι οι ομάδες που θα την αντιμετωπίσουν στην πορεία θα πρέπει να είναι τέλειες τακτικά, για να νικήσουν. Για εμένα, απογοήτευση ήταν η Ιταλία που αποκλείστηκε. Οι Άγγλοι μπορεί να παίρνουν ''οριακά'' τα αποτελέσματα, ωστόσο δεν μπορείς να τους ξεγράψεις. Είναι γεγονός, ότι υπάρχουν πολλοί παίκτες που παίζουν στην Αγγλία, παρουσιάζουν κόπωση λόγω του μεγάλου φόρτου αγώνων και αυτό τους δυσκολεύει». 

Για το τι θα μπορούσε να κάνει η Ελλάδα στο Euro: «Η χώρα μας σίγουρα θα μπορούσε να σταθεί στη διοργάνωση. Η Γεωργία, για παράδειγμα, είχε καλή παρουσία χθες. Ήδη, εξελίσσεται η Εθνική απλά θέλει υπομονή».

Για το τι θα δούμε στη Super League 2 την ερχόμενη σεζόν: «Εάν υπάρξουν ξανά δύο όμιλοι δεν θα έχουμε ''κίνηση'' στον βόρειο όμιλο. Υπάρχει η Λάρισα, που κάνει κάποιες κινήσεις. Εάν δεν πάρει την αδειοδότηση ο Ηρακλής δεν θα υπάρχει ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στον βορρά. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κινητικότητα και από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στο Νότο, αντίθετα υπάρχουν πάρα πολύ δυνατές ομάδες».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.