«Βόμβα» Βελόπουλου στη Βουλή: «Ο Σαράκης πήρε 30 εκ. ευρώ για τη Novartis»

Metrosport Team04 Ιουλίου 2024

Τεράστιες διαστάσεις λαμβάνει, πλέον, η ανοικτή διαμάχη του Κυριάκου Βελόπουλου με τον ανεξάρτητο, πλέον, βουλευτή Παύλο Σαράκη.

Ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Βουλή προχώρησε σε καταγγελία-«βόμβα» κατά του μέχρι πρότινος βουλευτή του κόμματός του, υποστηρίζοντας πως έλαβε 30 εκ. ευρώ από το αμερικανικό δημόσιο για την υπόθεση Novartis ως δικηγόρος των προστατευόμενων μαρτύρων.

Οι αναφορές Βελόπουλου προκάλεσαν σωρεία αντιδράσεων στη Βουλή, τόσο από πλευράς κυβέρνησης, όσο και από τον ίδιο τον κ. Σαράκη.

Τα χρήματα είναι φορολογημένα 

Συγκεκριμένα, ο ανεξάρτητος βουλευτής απάντησε στις καταγγελίες Βελόπουλου και χωρίς να διαψεύσει πως έλαβε τα χρήματα, πως αυτά είναι δηλωμένα και φορολογημένα. 

 «Η αμοιβή που έλαβα για τις νομικές μου υπηρεσίες στην υπόθεση είναι εκείνη που αντιστοιχεί στο ύψος της αποζημίωσης που έλαβε η αμερικανική κυβέρνηση από τη Novartis για αθέμιτες πρακτικές. 

Τα χρήματα αυτά έχουν δηλωθεί στις αρχές, φορολογούνται, και έχω αποδώσει εκατομμύρια ευρώ στο κράτος. Είμαι υπερήφανος που εισέρχομαι στην πολιτική οικονομικά αυτοδύναμος. 

Εισήλθα οικονομικά αυτοδύναμος για να έχω ελευθερία άποψης. Λυπάμαι αν πικραίνεται γι’ αυτό ο κ. Βελόπουλος», σημείωσε ο Παύλος Σαράκης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.