Βόμβα στο Χόλιγουντ με τις αποκαλύψεις για Diddy - Εμπλέκονται τα ονόματα παγκόσμιων σταρ

Metrosport Team10 Οκτωβρίου 2024

Βόμβα στα θεμέλια του Χόλιγουντ φαίνεται πως έχει βάλει η υπόθεση παιδεραστίας και οργίων με πρωταγωνιστές διάσημους σταρ του παγκόσμιου καλλιτεχνικού στερεώματος, με ένα από τα θύματα του Diddy να φέρνει στο φως άγνωστες πτυχές του πολύκροτου σκανδάλου.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, που ετοιμάζει πολύωρο podcast με τίτλο «The Trial of Diddy», ο 54χρονος ράπερ, που κρατείται από τα μέσα Σεπτεμβρίου, χρησιμοποιούσε τη φήμη του για να εξωθήσει τα θύματά του σε σεξουαλικές πράξεις υπό την επήρεια ναρκωτικών, στις οποίες συμμετείχαν και άνδρες συνοδοί.

Ο λόγος για τα λεγόμενα «Freak Offs», για τα οποία έχουν καταθέσει αγωγές εκατοντάδες φερόμενα θύματα και ο ίδιος ο Diddy κάνει λόγο για πλήρη αθωότητά του, αρνούμενος οποιαδήποτε εμπλοκή στο σκάνδαλο.

«Έμοιαζε με άγριο ζώο» 

Ένα από τα φερόμενα θύματα, το οποίο δεν θέλησε να αναφέρει δημόσια το όνομά του, σημείωσε ότι μια από τις φορές που είδε τον ράπερ υπό την επήρεια ναρκωτικών «έμοιαζε με άγριο ζώο», με τις φλέβες του να πετιούνται και το σώματα του να τρέμει ανεξέλεγκτα. 

«Υπήρχαν γυναίκες στην πισίνα, μερικές φορές εντελώς γυμνές. Νόμιζα ότι απλώς είχαν πιει υπερβολικά, αλλά όχι. Υπήρχαν φορές που κάποιες κοπέλες δεν ξυπνούσαν καν, και τις άφηναν να βρίσκονται εκεί, ξαπλωμένες δίπλα στην πισίνα», σημείωσε η ίδια. 

Την ίδια ώρα, διάσημοι σταρ έχουν βρεθεί στο στόχαστρο του διαδικτυακού cancel λόγω της στενής σχέσης τους με τον ράπερ, μεταξύ των οποίων:

  • το ζεύγος Beyoncé και Jay-Z
  • η Jennifer Lopez
  • o Ashton Kutcher
  • o Leonardo DiCaprio
  • η οικογένεια Kardashian

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι οι διάσημοι φίλοι του Diddy, που φέρεται να γνώριζαν και να κάλυπταν τα διαβόητα «Freak Offs», οι οποίοι έχουν ήδη αρχίσει κινήσεις για εξωδικαστικούς συμβιβασμούς με καταγγέλλοντες, που δηλώνουν έτοιμοι να μηνύσουν μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.