«Βόμβα» στη Μαδρίτη με τον MVP του Copa America, Χάμες Ροντρίγκες

Metrosport Team31 Ιουλίου 2024

Ο Χάμες Ροντρίγκες ήταν καταπληκτικός και άκρως επιδραστικός για τη φιναλίστ του Copa America, Κολομβία, κατακτώντας τον τίτλο του MVP της διοργάνωσης.

Αυτόματα έχει μπει στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, ωστόσο στη Μαδρίτη ετοιμάζουν «βόμβα» για τα 100 χρόνια της Ράγιο Βαγιεκάνο.

Η Ράγιο Βαγιεκάνο ετοιμάζει τη «βόμβα» της εκατονταετηρίδας της, στοχεύοντας στην απόκτηση του MVP του Copa America, Χάμες Ροντρίγκες.

Ο σύλλογος της Μαδρίτης συμπληρώνει 100 χρόνια φέτος και στοχεύει σε ακόμη έναν σπουδαίο Κολομβιανό, όπως είχε πράξει παλαιότερα με τον Ραδαμέλ Φαλκάο.

Σύμφωνα με τη Marca ο σύλλογος της Μαδρίτης επεξεργάζεται συμφωνία με τον Κολομβιανό χρησιμοποιώντας τη φόρμουλα με την οποία κατάφερε να αποκτήσει τον Φαλκάο και ο πρόεδρος, Μαρτίν Πρέσα, ψάχνει μια πολύ μεγάλη μεταγραφή για να γιορτάσει τα εκατό χρόνια της Ράγιο.

Ο Χάμες Ροντρίγκες που ηγήθηκε της Κολομβίας μέχρι τον τελικό κόντρα στην Αργεντινή και αναδείχθηκε MVP της διοργάνωσης, είναι ελεύθερος και θέλει να παίξει ξανά στην Ευρώπη.

Παρά το έντονο ενδιαφέρον αρκετών ομάδων για τον Ροντρίγκες, στο Βαγιέκας αισιοδοξούν πως μπορούν να κλείσουν τη συμφωνία που θα είναι το «κερασάκι στην τούρτα» για τα 100 χρόνια της Ράγιο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.