«Βόμβα» Σαμαρά: Ποιον προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Metrosport Team28 Σεπτεμβρίου 2024

 Εντείνονται οι παρασκηνιακές ζυμώσεις στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας ενόψει της επικείμενης εκλογής για την προεδρία της Δημοκρατίας, καθώς πλησιάζει ο χρόνος για την ολοκλήρωση της θητείας της Κατερίνας Σακελλαροπούλου. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακόμη δεν έχει ανοίξει τα «χαρτιά» του για το ποιος θα είναι ο εκλεκτός του κυβερνώντος κόμματος, ωστόσο, την ίδια ώρα πληθαίνουν οι φωνές (και δημοσίως) ώστε ο επόμενος πρόεδρος να προέρχεται από τη Δεξιά

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα dnews, έγκυρες πληροφορίες υποστηρίζουν πως ο Αντώνης Σαμαράς ετοιμάζεται να ρίξει «βόμβα» προτείνοντας μια επιλογή, η οποία αναμφισβήτητα, αναμένεται να βάλει σε μπελάδες το Μέγαρο Μαξίμου. 

Συγκεκριμένα, ο πρώην Πρωθυπουργός ετοιμάζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να προτείνει δημοσίως το όνομα του επίσης πρώην Πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ, Κώστα Καραμανλή. 

Υπενθυμίζεται πως οι δυο τους, Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής, προκάλεσαν πριν μερικές εβδομάδες αίσθηση όταν σε κοινή εμφάνισή τους σε εκδήλωση παρουσίασης βιβλίου στο Πολεμικό Μουσείο άσκησαν σκληρή κριτική εναντίον της πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη. 

Υπενθυμίζεται πως ήδη η Αφροδίτη Λατινοπούλου σε τηλεοπτική της συνέντευξη πριν από μερικές ημέρες είχε εκφράσει την προτίμησή της για έναν εκ των Κώστα Καραμανλή ή Αντώνη Σαμαρά ως τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.