Καρπόφ για ΠΑΟΚ: «Ο Λουτσέσκου θα απολυθεί, αναλαμβάνει ο Ίβιτς»!

Metrosport Team23 Αυγούστου 2024

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται με το ενάμισι πόδι στην league phase του Europa League, αλλά παρ’ όλα αυτά ο Ιβάν Καρπόφ έριξε… βόμβα τα ξημερώματα της Παρασκευής. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο Ρώσος δημοσιογράφος, ο ΠΑΟΚ θα απολύσει ως το τέλος του μήνα τον Ραζβάν Λουτσέσκου και στη θέση του θα αναλάβει ο Βλάνταν Ίβιτς!

Αλλαγές στην τεχνική ηγεσία και το stuff του ΠΑΟΚ; Ο Δικέφαλος του Βορρά έκανε το πρώτο και μεγάλο βήμα, έχοντας εξασφαλίσει σε μεγάλο ποσοστό την πρόκρισή του στη league phase του Europa League μετά τη νίκη με 4-0 επί της Σάμροκ Ρόβερς στην Τούμπα.

Λίγες ώρες μόλις ουσιαστικά μετά το τέλος του αγώνα, ο Ρώσος δημοσιογράφος, Ιβάν Καρπόφ, ο οποίος έχει «πέσει μέσα» σε πολλές πληροφορίες που έχει δώσει για τον Δικέφαλο του Βορρά, έριξε… βόμβα αλλαγής στον πάγκο του ΠΑΟΚ!

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά μέσω X και Telegram: «Ο Ίβιτς αναλαμβάνει τον ΠΑΟΚ. Ο Λουτσέσκου θα απολυθεί στο τέλος του μήνα»!

Πρόκειται για μια πληροφορία που μεταφέρεται με εμφανή σιγουριά από τον Ιβάν Καρπόφ, αν και το timing έρχεται με απόλυτο τρόπο κόντρα στο  συγκεκριμένο ρεπορτάζ. Πέραν της αγωνιστικής πραγματικότητας, που εμφανίζει τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή Ελλάδας και πλέον στο League Stage του Europa League, υπάρχει και η οικονομική και βάσει αυτής, αν ο Δικέφαλος πάρει μία τέτοια απόφαση θα πρέπει να δώσει μία πολύ μεγάλη αποζημίωση στον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.