«Ο Παναθηναϊκός δίνει 8 εκατ. ευρώ για τον Πινέδα» - Πράσινη διάψευση

Metrosport Team14 Ιουνίου 2023

Ο Πινέδα πραγματοποίησε μία καταπληκτική σεζόν με την ΑΕΚ, έχοντας σε 42 αγώνες είχε 10 γκολ και 2 ασίστ. Τώρα δημοσίευμα στην Ισπανία αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός έχει κάνει κρούση στη Θέλτα προσφέροντας της 8 εκατομμύρια!

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να κάνει τη βόμβα του καλοκαιριού, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της «Faro de Vigo» έχει πρόταση 8 εκατ. ευρώ στην Θέλτα για την απόκτηση του Ορμπελίν Πινέδα.

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται συγκεκριμένα: «ο Πινέδα μπορεί να γίνει η πρώτη πώληση για την ομάδα του Βίγο αυτό το καλοκαίρι. Η εξαιρετική σεζόν του Μεξικανού διεθνή στη Super League έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των τριών μεγάλων ομάδων της χώρας, που παλεύουν να τον αποκτήσουν. Η ΑΕΚ που τον απέκτησε δανεικό το περασμένο καλοκαίρι, θέλει να αγοράσει τον παίκτη και έχει αρχίσει επαφές με τη Θέλτα για διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που δίνει τα περισσότερα για να τον αποκτήσει, με μία μεγάλη προσφορά 8 εκατ. ευρώ.

Άμεση ωστόσο ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τη στιγμή που κυκλοφόρησε ευρέως το σενάριο, με τους «πράσινους» να το διαψεύδουν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.