Βόλος: Της έσπασε το αυτοκίνητο γιατί ισχυρίζεται ότι τον εκβίαζε να κάνουν σεξ!

Metrosport Team01 Ιουνίου 2024

Ένας 23χρονος Βολιώτης έσπασε με ρόπαλο το παρμπρίζ και δύο παράθυρα από το αυτοκίνητό της πρώην συντρόφου του, κι ενώ η ίδια ήταν πίσω από το τιμόνι, σε στάση, περιμένοντας να ανάψει πράσινο στον φωτεινό σηματοδότη.

Θραύσματα από γυαλιά πετάχτηκαν πάνω στην 21χρονη οδηγό. Η κοπέλα σοκαρισμένη από την επίθεση, άρχισε να φωνάζει, ενώ τραυματίστηκε ελαφρά από την εκτόξευση των γυαλιών από τα τζάμια.

Το σκηνικό έγινε μπροστά στα μάτια άλλων οδηγών που έκπληκτοι είδαν την απρόκλητη επίθεση και έσπευσαν να βοηθήσουν την 21χρονη, βγαίνοντας από τα οχήματά τους. Ο 23χρονος, επιβιβάστηκε στο μοτοποδήλατό του και έφυγε για να συλληφθεί λίγη ώρα αργότερα, στο πλαίσιο του αυτοφώρου

Όπως έγινε γνωστό, οι δύο τους βρίσκονταν μαζί με το παιδί τους σε γιορτή λήξης σχολικού προγράμματος. Όταν τελείωσε η γιορτή, η 21χρονη πήρε την κόρη της και τη μητέρα της και τις άφησε στο σπίτι κι εκείνη συνέχισε την πορεία της χωρίς να αντιληφθεί ότι την ακολουθούσε ο σύντροφός της με το μηχανάκι.

Δεν έγινε γνωστό, αν υπήρξε ένταση μεταξύ τους, κατά τη διάρκεια της γιορτής, ο 23χρονος όμως που κρατούσε και ρόπαλο φαίνεται να αναζητούσε την κατάλληλη στιγμή.

Χθες, ο 23χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή απειλή, πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Σε βάρος του κατέθεσε η πρώην σύντροφός του. Οι δυο τους είχαν αποκτήσει εκτός γάμου ένα παιδί, το οποίο είναι σήμερα τεσσάρων ετών. Χώρισαν όταν το παιδί ήταν δύο ετών και όπως ανέφερε η κοπέλα συχνά ο 23χρονος την εκβίαζε και την απειλούσε με αποτέλεσμα η ίδια να φοβάται.

Τη δική του εκδοχή παρουσίασε ο δράστης, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος ήταν θύμα και μάλιστα ερωτικού εκβιασμού!

Το δικαστήριο δεν δέχθηκε τους ισχυρισμούς του 23χρονου και τον έκρινε ένοχο για το σύνολο των πέντε κατηγοριών. Του επέβαλλε ποινή φυλάκισης 34 μηνών χωρίς αναστολή και μετέτρεψε την ποινή του σε παροχή κοινωφελούς εργασίας συνολικά 1.020 ημερών σε διάστημα τριών ετών από τη δημοσίευση της απόφασης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.